Körösladányi MSK

Döntetlen hazai pályán: csak a gól hiányzott a Telekgerendás ellen

Első hazai bajnoki mérkőzését játszotta Megye III-as csapatunk szombat délután, ellenfelünk pedig a telekgerendási csapat volt. A mérkőzés folyamán végig támadásban voltunk, de ezen a mérkőzésen gólt nem sikerült szereznünk, így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

 

A múlt heti felkészülési mérkőzés után szombaton már bajnoki találkozó várt második számú csapatunkra. A mezőmegyeri győzelem után bizakodva vártuk a hazai debütálást, ám csapatunk hiába tett meg mindent a szombati összecsapáson, gólt valahogy egyik helyzetünkből sem tudtunk szerezni, így meg kell elégednünk az egy ponttal. Jövő héten javíthatunk, szintén hazai környezetben lépünk pályára, ellenfelünk pedig a Kötegyán lesz.

Körösladányi MSK II. – Telekgerendás SC 0 – 0
Sárga lap: Balogh J. (Telekgerendás) a 81. percben.

Körösladányi MSK II.: Kardos L. – Egeresi L., Kántor M., Keresztesi K., Pályi I., Szabó M., Kántor L., Tasi R. (Buga I. a 76′), Kozák Á. (Almási B. a 71′), Buga Bal., Szántó Cs.

Vezetőedző: Havran Mihály
Asszisztensedző: Keresztesi János

Telekgerendás SC: Tímár B. – Patka G., Fabulya J., Vas Cs., Hrabovszki J., Kovács I. (Tóth L. a 61′), Susánszki A. (Szabó K. a 46′), Bohus P. (Balogh J. a 76′), Novák A., Baji G. (Hekfusz D. a 85′), Valyuch Gy.

Tabella állása 3 forduló után:

1. Medgyesegyháza 3 meccs – 7 pont
2. Sarkadkeresztúr 3 – 7
3. Kondoros 3 – 7

7. Körösladány 2 – 4
8. Telekgerendás 3 – 4
9. Nagybánhegyes 3 – 3

14. Kötegyán 2 – 0
15. Zsadány 2 – 0
16. Csabai AK 2 – 0

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + tizenhárom =