Körösladányi MSK

Hátrányból fordítva nyertünk a Vác ellen

Szerda délután az NBII-ből kieső Vác csapatát fogadtuk hazai pályán, akik egy kontra végén megszerezték a vezetést a félidő előtt. A fordulást követően sikerült fordítanunk Ilyés és Krajcsó góljával, így mindhárom pontot itthon tartanunk.

 

45. perc: Kontrát vezetett a Vác, jobb oldalon mentek el, majd a középre passzolt labdára Sorecz érkezett üresen és megszerezte csapata számára a vezetést. (0-1)

58. perc: Pusztai indította be Ilyést, aki a tizenhatoson belülre törve a rövid alsóba lőtte a labdát. (1-1)

80. perc: Krajcsó távolról, kb. 30 méterről vállalkozott lövésre, a bal felsőbe tartó labdát a kapus nem védhette. (2-1)

Váci helyzettel kezdődött a találkozó, már a második percben egy felívelést követően dolga volt Nagy kapusnak, szerencsére remekül élt együtt a játékkal. Az első negyedórában a Vác akarata érvényesült, utána viszont csapatunknak voltak lehetőségei. A 35. percben volt az első olyan lehetőségünk, ami a kapust is megdolgoztatta, Pusztai, Burai majd Mácsai lábán járt a labda, utóbbi lövését védte a kapus. A 44. percben aztán vendég szempontból a legjobbkor, egy kontra végén megszerezte a vezetést a Vác. A második félidő elején csapatunk kezébe vette az irányítást, ezt Pusztai passzából Ilyés elég korán ki is használta, kiegyenlítve az eredményt. A gól után jobbára mezőnyjátékot láthattak a nézők, kisebb helyzetekkel tarkítva, majd a hajrába érve Krajcsó remek lövése eldöntötte a találkozót.

A második félidei remek játékunknak köszönhetően hátrányból fordítva nyertünk és szereztünk értékes pontokat ezen a nagy iramú mérkőzésen. Vasárnap a Hódmezővásárhely otthonában folytatjuk a bajnokságot.

Körösladányi MSK – Vác FC 2 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők: Ilyés T. az 58., Krajcsó K. a 80. ill. Sorecz Sz. a 45. percben.
Sárga lapok: Pusztai A. a 4., Szántó M. a 9., Ilyés T. a 43., Fodor S. (kispadról) a 64., Vastag R. a 86. ill. Zámbó D. a 4., Sorecz Sz. a 13., Magos M. a 62., Burzi A. (kispadról) a 62., Lukács K. a 69. és Tóth B. a 93. percben.
Jók: az egész hazai csapat ill. Lukács K., Magos M.

350 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Kisari T. (Papp Zs. a 68′), Zelenyánszki L. (Vincze D. a 83′), Rádai G., Szántó M., Ilyés T., Mácsai L., Pusztai A. (Vastag R. a 64′), Burai D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Vác FC: Halasi P. – Tóth B., Koval V., Lukács K., Szalánszki G., Bonivárt E., Magos M. (Ódé N. a 69′), Sorecz Sz. (Niedermüller Á. a 89′), Szenes B. (Kakuk E. a 65′), Sárosi S., Zámbó D.

Vezetőedző: Burzi Attila

Fodor Sándor: Azt kaptam a mérkőzéstől amit vártam, ellenfelünk kőkemény párharcra késztették játékosainkat, amiből az első félidőben ők jöttek ki jobban. Második harmadik labdákat tudtuk megszerezni, mivel a vendég csapat elsősorban fölívelt labdákkal próbálta átjátszani a középpályát. Ennek ellenére volt két nagy helyzetünk, mégis a 45. percben szerzett góllal a váciak jöttek be előnnyel a pihenőre. A második félidőben sok jó pozícióban megszerzett labdánk volt, amiből tudtunk építkezni és óriási csatában megfordítottuk a mérkőzést. Igazi csapatmunka volt, minden játékosomat dicséret illeti.

Burzi Attila: Megnyert meccset engedtünk ki a kezünkből. Úgy nagyon nehéz pontot, pontokat szerezni, hogy az ellenfélnek hetek óta 1-2 helyzete van, de azokból mindig betalál.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − tizenkilenc =