Körösladányi MSK

Ismét hétközi bajnoki következik, a Vácot fogadjuk

Szerdai bajnoki mérkőzés következik ismételten – ami az utolsó lesz ősszel – ellenfelünk pedig az NBII-ből kieső Vác csapata lesz, akik eddig hasonlóan szerepeltek, mint mi. Már csak ezért is értékes pontok forognak kockán szerdán is.

 

Az előző bajnokságban az utolsó helyen végzett (ha a Balmazújváros kizárás figyelmen kívül hagyjuk) a másodosztályban a Vác csapata, így az idei szezont a harmadik ligában kezdték meg ők is. Döcögősen indult a nyári rajt a csapat számára, hiszen a Rákosmente ellen kikaptak, majd az Iváncsa nagy arányban legyőzte őket. Értékes pontot szereztek ezután a Honvéd II. ellen, a jelenleg harmadik Kecskemétet pedig legyőzték. Az újonc Hódmezővásárhellyel nem bírtak, viszont azóta veretlen (2 győzelem és 1 döntetlen) a csapat.

Mi is jó formában vagyunk, a Honvéd elleni iksz igazán értékes, viszont még mindig vannak mérkőzések, ahol az a kicsi plusz hiányzik, amivel megnyerhetnénk a meccseket. Érdekesség, hogy a lejátszott nyolc mérkőzésünkön csupán kettőn nem sikerült vezetést szereznünk (monori 0-0 és a dunaújvárosi 4-3-as vereség), ami azt eredményezi, hogy három alkalommal előnyből veszítettünk értékes pontokat. A Vác, ahogy a többi ellenfelünk is, hasonló képességű, mint mi, így hazai pályán minden esélyünk meg lesz akár a három pont megszerzésére is. Reméljük, hogy ismét jó játékot húzunk elő a tarsolyból, és győzelemmel örvendeztetjük meg a hazai közönséget. Hajrá Ladány!!!

2020. szeptember 9., 16:30
Körösladányi MSK – Vác FC

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − 1 =