Körösladányi MSK

Megszereztük ugyan a vezetést, de ismét be kellett érnünk az egy ponttal

A tabellára pillantva jó eredményt értünk el az ESMTK otthonában, hiszen pontot szereztünk egy jó csapat ellen, azonban ha a helyzetkihasználásunk egy picivel jobb, akkor a mai napon három pontot is szerezhettünk volna. Ráadásul a hosszabbításban ismét a kiállítás sorsára jutott egy játékosunk.

 

40. perc: Ilyés passzából Kisari lépett ki a jobb oldalon, aki jó helyzetben nem is hibázott, bevette a hazai kaput. (0-1)

73. perc: Jobb oldalon vezetett támadást az ESMTK, onnan is érkezett középre a labda, Komiszár középen üresen kapta meg a pöttyöst, és a kapunkba továbbította. (1-1)

91. perc: Komiszár és Szántó között alakult ki kakaskodás, mindkét játékost piros lappal kiállította a játékvezető.

Lendületesen kezdtük a találkozót, a 6. percben Ilyés passzából Vastag került gólhelyzetbe, de lövését bravúrral védte a hazai kapus. A 22. percben a másik oldalon Kovács kapott jó labdát, 16-ról viszont kapu mellé gurított, majd két hazai szabadrúgást követően Ivicevic kezében halt el a labda. A hajrába érve Mácsai távoli lövése dolgoztatta meg Menczelest, az alsóból tornázta ki a labdát, ezután pedig Kisari lövésénél már nem védhetett a kapus. A félidőt Lázár lövése zárta, ami a kapufán csattant. A fordulás után szinte rögtön helyzetbe került Komiszár, akinek a lövésébe Vincze ért bele, így szögletre ment a labda. Az 50. percben Kovács cselezte magát lövőhelyzetig, lőtt is, kicsivel viszont kapu fölé szállt a laszti. Az 54. percben Ilyés ugratta ki Burait, aki betört a tizenhatoson belülre, majd elesett. A büntetőgyanús szituációból kifelé szabadrúgás lett és sárga lap játékosunknak. A 67. percben eldőlhetett volna a találkozó, Ilyés lépett ki egy felívelt labdával, egy az egyben vitte a kapusra, de a hálóőrbe lőtte a pöttyöst. Erre válaszként a 73. percben egy jobb oldali támadást követően kiegyenlített a hazai csapat. Az egyenlítés után érdemi dolog nem is történt, a hosszabbításban egy-egy piros lapot felmutatott a játékvezető, de az eredmény már nem változott.

Értékes pontot szereztünk az ESMTK otthonában, de mégis lehet hiányérzetünk, hiszen lezárhattuk volna ezt a mérkőzést. Jövő héten a Dabas-Gyón csapatát fogadjuk, akik ebben a fordulóban a listavezető Kecskemétet győzték le.

Erzsébeti SMTK – Körösladányi MSK 1 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők: Komiszár K. a 73. ill. Kisari T. a 40. percben.
Sárga lapok: Rádai G. a 31. és Burai D. (mindkettő Körösladány) az 54. percben.
Kiállítva: Komiszár K. a 91. ill. Szántó M. a 91. percben.
Jók: Kisari T., Vincze D., Krajcsó K., Vastag R.

250 néző

ESMTK: Menczeles I. – Nagy M., Lipcsei Á. (Dankó M. a 78′), Póti K., Tóbiás Zs., Slezák R., Fehér I. (Járvás Z. a 46′), Kovács D., Lázár B. (Horváth L. az 59′), Túri D., Komiszár K.

Vezetőedző: Turi Z.

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Vastag R. (Knyihár D. a 78′), Rádai G., Kisari T. (Szabó Á. a 84′), Szántó M., Ilyés T., Mácsai L., Vincze D., Burai D.

Vezetőedző: Fodor S.

Fodor Sándor: A mai mérkőzés után nem tudok örülni a megszerzett egy pontnak, mert ha a kialakított lehetőségeinket illetve kihagyott helyzeteinket gólra váltjuk, valamint a 100 százalékos tizenegyest megítéli a játékvezető, akkor egyértelműen győztesen, három ponttal gazdagabban jövünk le a pályáról.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + tizenegy =