Körösladányi MSK

Az első félidő a miénk, a második a Nagybánhegyesé volt

Megye III-as felnőtt csapatunk szombat délelőtt Nagybánhegyesen lépett pályára, ahol az első félidőben kettő-nullra elhúztunk. A második félidőben azonban nem jött a harmadik, talán meccset is lezáró gólunk, a vendégek pedig kiegyenlítettek. Az utolsó percben még egy páros kiállítás is volt.

 

Rangadóra számíthattunk Nagybánhegyesen, ennek ellenére jól indult a találkozó számunkra. Tasi a 17. percben megszerezte csapatunk számára a vezetést, amit játékosunk a 38. percben kettőre növelt. Megnyugtató előnnyel vonulhattunk a félidei szünetre, és a második játékrészben ha szerzünk még egy gólt, akkor talán a mérkőzés is eldőlt volna. Sajnos nem így alakult, mert Béres a 61. percben szépített, így izgalmas lett a mérkőzés hajrája. A 87. percben aztán Benyó egálra hozta a meccset, ami egyben a végeredményt is jelentette. Ekkor viszont még nem volt vége a mérkőzésnek, az utolsó percben részünkről a két gólt szerző Tasi R., a hazaiaktól pedig Dán jutott a kiállítás sorsára.

A mérkőzésen Fülöp K. súlyos sérülést szenvedett, játékosunknak mihamarabbi felépülést kívánunk.

A forduló után az ötödik helyen állunk, egy mérkőzés hátránnyal. Jövő héten hazai pályán fogadjuk a Medgyesegyházát. A mérkőzésről a TrollFoci csapata egy epizódot forgat majd a youtube csatornájára.

Nagybánhegyesi TC – Körösladányi MSK II. 2 – 2 (0 – 2)
Gólszerzők: Tasi R. a 17., a 38. ill. Béres M. a 61. és Benyó B. a 87. percben.
Sárga lapok: Tárnyik B. a 63. ill. Szabó M. a 66. és Kozák Á. a 76. percben.
Kiállítva: Dán I. a 90. ill. Tasi R. a 89. percben.

Nagybánhegyesi TC: Kele Zs. – Martinecz D., Béres M., Harmati A., Vágási D., Benyó B., Jónás J., Tárnyik B. (Zdolik M. a 86′), Dán I., Zdolik P., Sramkó L.

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Egeresi L., Kántor M., Tasi R., Pályi I., Papp A. (Havran M. a 82′), Szabó M., Kozák Á., Buga Bal., Fülöp K. (Buga I. az 50′), Szántó Cs.

Vezetőedző: Keresztesi János

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 1 =