Körösladányi MSK

Hazai pályán továbbra sem találnak rajtunk fogást, értékes három pontot szereztünk

Megye III-as csapatunk szombat délután a Medgyesegyháza csapatát fogadta, akik ellen kiélezett mérkőzésre volt kilátás. Hazai pályán viszont hoztuk a jó formánkat, és három-null arányban sikerült nyernünk, így eddig csak a Telekgerendás tudott pontot rabolni Körösladányból.

 

A Kondoros ellen duplázó Kovács G. ismét ott volt a keretben az újabb hazai találkozón, most kezdőként lépett pályára és nem is okozott csalódást, hiszen a 25. percben az ő találatával szereztük meg a vezetést. A szünet előtt Pályi révén megnyugtató kétgólos előnyre tettünk szert. A fordulást követően így nyugodtabban futballozhattunk, igaz egy vendég gól bármikor szorossá tehette volna a találkozót. Medgyesegyházi gólról viszont nem beszélhetünk ezen a találkozón, ellenben a 85. minutumban Szabó M. bebiztosította győzelmünket és beállította a mérkőzés három-nullás végeredményét.

Értékes három ponttal gazdagodtunk, hiszen három riválisunk is pontokat veszített ebben a fordulóban. A hétvége után a harmadik helyre jöttünk előre a tabellán, jövő szombaton a sereghajtó Csabai AK együttese fogad minket.

Körösladányi MSK II. – Medgyesegyháza SE 3 – 0 (2 – 0)
Gólszerzők: Kovács G. a 25., Pályi I. a 34. és Szabó M. a 85. percben.
Sárga lapok: Pályi I. a 46., Kozák Á. a 62., Kovács G. a 67. ill. Szabó A. a 33., Fodor P. a 46., László M. a 70. és Otrok A. a 89. percben.

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Egeresi L., Kántor M., Keresztesi K. (Havran M. a 21′ (Almási B. a 71′)), Pályi I., Papp A. (Buga I. a 74′), Szabó M., Kovács G., Buga Bal., Kozák Á., Szántó Cs.

Vezetőedző: Keresztesi János

Medgyesegyháza SE: Pós A. – László M. (Otrok A. a 66′), Süli Z., Fodor P. (Uhrin P. a 77′), Zsurzs P., Mátó A., Holecz N., Fodor R. (Nagy B. az 52′), Szabó A., Szabó B. (Megyeri J. a 68′), Takács A. (Herédi T. a 77′)

Vezetőedző: Uhrin Pál

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + 15 =