Körösladányi MSK

Két mesternégyes, tizenhárom rúgott gól, nem volt kérdés a három pont sorsa

A sereghajtó otthonában kiütéses győzelmet aratott Megye III-as csapatunk. Tizenhárom gólunkra csupán egyetlen válasz érkezett a mérkőzés végén, hét játékosunk gólt szerzett, Agárdi L. és Szabó M. mesternégyesig jutott.

 

Nem maradt megválaszolatlan kérdés negyedóra játék után Békéscsabán, hiszen ennyi idő elteltével már három-null arányban vezettünk. A mérkőzés érdemi része így korán eldőlt, a szünetre nyolcgólos előnnyel mehettünk, Szabó M. és Agárdi L. már ekkor két-két gólnál járt. A fordulás után sem történt változás a játék képében, duplázóink mesternégyesig jutottak, Szabó M. a 78. percben büntetőből megszerezte a tizenharmadik gólunkat is. Az utolsó tíz percben mi már nem voltunk eredményesek, a lefújás előtt viszont szépített a hazai csapat.

Győzelmünkkel stabilan tartjuk a harmadik helyet a tabellán, ám a három pontra tőlünk lévő Kondorost meg is előzhetjük, ha az elmaradt meccsünket bepótoljuk. Jövő héten hazai pályán fogadjuk egy rangadó keretében a Füzesgyarmat II. csapatát.

Csabai AK – Körösladányi MSK II. 1 – 13 (0 – 8)
Gólszerzők: Kovács L. a 89. ill. Kozák Á. a 7., Havran M. a 11., Szabó M. a 13., a 45., az 58., (11-esből) a 78., Egeresi L. a 26., Agárdi L. a 36., a 37., a 64., a 66., Kántor M. a 38. és Szabó L. a 75. percben.
Sárga lapok: Szász T. a 78. ill. Almási B. a 70. percben.

Csabai AK: Szász T. – Reszelő D., Balog N., Kovács M. (Lakatos A. a 46′), Szabó M. (Bozsányi P. a 65′), Kovács L., Papp L. (Burai A. a 46′), Horváth K., Horváth Z. (Hromek K. a 14′), Uyar J., Mohácsi Á.

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Havran M. (Szabó L. az 56′), Egeresi L., Kántor M., Agárdi L., Szabó M., Kozák Á. (Buga I. az 59′), Boros Zs., Buga Bal., Szántó Cs., Szuroka Zs. (Almási B. az 59′)

Vezetőedző: Keresztesi János

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + tizenöt =