Körösladányi MSK

Döntetlen a szerdai edzőmérkőzésen

Szerdán délután Tiszafüreden lépett pályára csapatunk, ahol a helyi NBIII-as klub látott minket vendégül. Kétszer is megszereztük a vezetést a mérkőzésen, végül az utolsó percben büntetőből egyenlített a hazai csapat.

 

19. perc: Ruzsa gyors szabadrúgását követően Kisarihoz, majd Némethez került a labda, aki húsz méterről kilőtte a jobb alsót. (0-1)

51. perc: Labdát szerzett a Tiszafüred a térfelünkön, bal oldalon el is ment a támadás, a beadást pedig Balogh lőtte a bal alsóba. (1-1)

74. perc: Szabó V-t rántották le a tizenhatoson belül, büntetőt kapott csapatunk, melyet Mácsai magabiztosan értékesített. (1-2)

89. perc: Büntetőt harcolt ki a hazai csapat is, ezt a pontrúgást pedig Urbin értékesítette. (2-2)

Jól kezdte a hazai csapat a mérkőzést, hiszen az ötödik percben Praslernak fejjel kellett mentenie egy gólba tartó lövést, majd Iván M. 14 méterről leadott lövése kicsivel kerülte el a kapunkat. Ezután mi is lövésig jutottunk a hazai kapu előtt, Kisari próbálkozása azonban elhalt a blokkban, majd a 19. percben Németh remek lövése már utat talált a kapuba. A vezetés után csapatunk dominált jobban, Mácsai és Prasler lövése is csak kicsivel tévesztett célt. A 29. percben Iván lövésénél már Ivicevicnek volt dolga, csakúgy tíz perccel később is, amikor jól élt együtt a játékkal kapusunk és a kilépő támadó elől mentett. A félidőt egy tiszafüredi szabadrúgás zárta, ami kicsivel, de célt tévesztett.

A második félidő elején ismét lendületben volt a hazai csapat, egy labdaszerzést követően bal oldalon ment végig a támadás, mely beadással és góllal zárult. Az 53. percben hamar előnybe kerülhettünk volna újra, ám Zelenyánszki fejese a felső lécen csattant. A 60. minutumban Mácsai próbálkozott, bravúrral védett a hazai kapus, Pusztai pedig az ismétlésnél kicsivel kapu mellé lőtt. A kihagyott helyzetek után két nagy hazai lehetőség következett: Urbin fejesét Nagy kapus védte, kicsivel ezután pedig a hazai támadó kevéssel tévesztette el a kaput, amikor a hosszú alsót vette célba. A 74. percben aztán egy kiharcolt büntetőt értékesítve újra előnybe kerültünk, ami után volt lehetőségünk lezárni a mérkőzést. Mácsai átadását Knyihár centikkel belsőzte kapu mellé, később pedig Mácsai lövését vágták ki a gólvonalról. A két kimaradt helyzet után büntetőt kapott a hazai csapat is, ezzel a lehetőséggel pedig éltek, így döntetlenre hozták a meccset.

Szombaton az Eger otthonában lépünk pályára, ami már a bajnoki rajt előtti főpróba lesz.

Tiszafüredi VSE – Körösladányi MSK 2 – 2 (0 – 1)
Gólszerzők: Balogh K. az 51., Urbin P. (11-esből) a 89. ill. Németh Á. a 19. és Mácsai L. (11-esből) a 74. percben.

Tiszafüredi VSE: Ladányi P. – Háda Z., Csiki N., Fehér Zs., Balogh K., Vincze P., Bozsó A., Iván M., Bíró P., Urbin P., Barna V.

Játszott még: Sándor B., Papp N., Tóth N., Szabó T., Szövetes K.

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Prasler, Szabó Á., Szántó M., Krajcsó K., Ruzsa Z., Kisari T., Pusztai A., Zelenyánszki L., Mácsai L., Németh Á.

Játszott még: Nagy B., Szabó V., Vastag R., Knyihár D., Gyomai Á., Papp Zs.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Fodor Sándor: Lüktető, jó iramú mérkőzésen, jól birtokoltuk a labdát, sok lehetőséget kidolgoztunk. Hasznos mérkőzés volt.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × kettő =