Körösladányi MSK

Győzelem az egri főpróbán

Csapatunk utolsó felkészülési mérkőzésén Egerben lépett pályára, ahol a szintén harmadik osztályú ellenfelünk ellen magabiztos győzelmet értünk el. Jó szájízzel várhatjuk a jövő heti bajnoki folytatást a Dabas ellen.

 

52. perc: Jobb oldali akció végén Ruzsa oldalról kapura tekerte a labdát, ami a hosszú felsőbe utat talált magának a kapuba. (0-1)

63. perc: Czirok remek csellel beverekedte magát a tizenhatoson belülre, ahol ellökték, ezért pedig büntetőt kaptunk. A pontrúgást Mácsai biztos lábbal értékesítette. (0-2)

65. perc: Mácsai L. került ajtó-ablak helyzetbe, téli igazolásunk nem is hibázott, növelte előnyünket. (0-3)

88. perc: Egy labdaszerzést követően Farkas F. 17 méterről leadott lövése gólt ért, ezzel szépített az Eger. (1-3)

Már a 4. percben nagy helyzet maradt ki részünkről, a Kisari-Németh duó vezetett végig egy kontrát, utóbbi lövése a kapufáról jött ki. Egy perccel később Zelenyánszki lövésénél védett bravúrral a hazai kapus, majd a másik oldalon Ivicevicnek is akadt dolga egy hazai próbálkozást követően. A nagy lehetőségek után sokáig csak a mezőnyben folyt a játék, főleg a küzdelemről szólt a találkozó. A 33. percben egy újabb egri helyzet következett, a hazaiak támadója viszont kapu mellé fejelte a labdát.

A második félidőben Ruzsa jó megoldásának köszönhetően előnybe kerültünk, amire jöhetett volna a hazai válasz, de egy 14 méterről leadott lövést Ivicevic védeni tudott. Az 59. percben közvetett szabadrúgást kaptunk, ebből azonban nem lett kaput eltaláló lövés, viszont pár perccel később Czirok harcolt ki büntetőt, amit Mácsai értékesített. A második gólunk után szinte egyből jött a harmadik is Mácsai révén. A gyorsan szerzett három gól után a 68. percben ismét jött egy hazai próbálkozás, de ez kapu fölé ment. A hajrába érve Gyomai passzát követően Vastag is lövésre szánta el magát, de védett a kapus, míg a 88. percben egy labdaszerzésből szépíteni tudott az egri csapat, ami már a végeredményt is jelentette.

Jól sikerült csapatunk számára a főpróba, jövő héten pedig tétmeccsen lépünk pályára az FC Dabas otthonában.

Eger SE (NBIII) – Körösladányi MSK 1 – 3 (0 – 0)
Gólszerzők: Farkas F. a 88. ill. Ruzsa Z. az 52., Mácsai L. (11-esből) a 63. és a 65. percben.

Eger SE: Nacsa – Nemes, Valkay, Katona, Debreczeni,- Kis, Géringer,- Pál, Farkas, Vajda,- Olasz

Játszott még: Huba, Révész, Hadnagy

Vezetőedző: Jakab Sándor

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Prasler, Szabó Á., Szántó M., Krajcsó K., Pusztai A., Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Kisari T., Mácsai L., Németh Á.

Játszott még: Nagy B., Rádai G., Vincze D., Czirok J., Szabó V., Knyihár D., Gyomai Á., Vastag R., Papp Zs.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Jakab Sándor: Nagyon jól szervezett, kompakt ellenféllel szemben, hasznos mérkőzést játszottunk. Sajnos olyan egyéni hibák jöttek ki, amelyek gólokat eredményeztek. Megpróbáljuk ezeket kijavítani.

Fodor Sándor: Az első perctől az utolsóig nagyon fegyelmezett játékot nyújtott a csapat, jól fedtük le a területeket. A mérkőzés folyamán rengeteg labdát szereztünk magasan, nagyon sok helyzetet kidolgoztunk, amiből hármat értékesítettünk. Lezártuk a felkészülés ezen szakaszát, a folytatásban ráállunk a bajnoki ritmusra. Mint minden mérkőzést ezt is helyén kezeljük. Jövő héten vasárnap már nagyon fontos pontokért szállunk harcba.

Kép: Lénárt Márton / heol.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + 14 =