Körösladányi MSK

Nehéz dabasi kezdet vár a csapatra

A második helyen álló FC Dabas otthonában kezdjük a tavaszi folytatást, így nem éppen a legkönnyebb találkozóval nyitjuk a 2021-es esztendőt. Ennek ellenére bizakodva várhatjuk a bajnoki rajtot, hiszen ősszel is azon csapatok közé tartoztunk, akik pontot szereztek a Dabas ellen.

 

A tabellára pillantva nem vár könnyű feladat együttesünkre, hiszen a második helyen telelő FC Dabas fogad minket vasárnap, akik hat pontra vannak a listavezető Kecskeméttől. Ahogy azt már ősszel is tapasztalhattuk, a legtöbb meccsünk három esélyes volt, ezért vasárnap sem lehet azt mondani, hogy nincs esélyünk a pontszerzésre. Erre példa lehet az őszi meccs is, amikor egy-egyes döntetlent játszottunk soros ellenfelünk ellen. A jó tavaszi rajt mindenképpen ráférne a csapatra, a pontszerzés jó eredmény lenne idegenben.

Hétvégén téli igazolásaink tétmérkőzésen is bemutatkoznak, viszont a kisebb sérüléssel bajlódó Burai D. biztosan nem lesz bevethető. Aki tud, szorítson a csapatnak vasárnap, és hozzunk el minél több pontot Dabasról! Hajrá Ladány!!!

2021. február 28., 14:00
FC Dabas – Körösladányi MSK

Ősszel: Körösladányi MSK – FC Dabas 1 – 1

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × egy =