Körösladányi MSK

Jól szálltak be a cserék a meccsbe, két góllal nyertünk a Gerla ellen

Szombat délután Békéscsabán, a Gerla csapata ellen léptünk pályára. A mérkőzés első félidejében gól nem született, a másodikban viszont két cserejátékosunk is betalált a gerlai kapuba, a becserélést követően néhány perccel.

 

Az első félidőben tehát nem sikerült bevennünk a gerlai kaput, így a félidőre döntetlennel vonulhattunk az öltözőbe. A második játékrészben a csereként beálló Lipcsei révén magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést a 61. percben, azonban győzelmünk borítékolhatóvá csak a 90. percben vált, ekkor Havran góljával eldőlt a találkozó érdemi része. A sportszerű találkozón megérdemelt győzelmet arattunk.

Jövő héten a Zsadány otthonában lépünk pályára.

Körösladányi MSK II. – Gerlai SE 2 – 0 (0 – 0)
Gólszerzők: Lipcsei I. a 61. és Havran M. a 90. percben.
Sárga lapok: Hajdú N. a 86. ill. Gáspár L. a 34. percben.
Jók: Kántor M., Hajdú N., Talpalló Á.

zárt kapuk mögött

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Kovács G. (Lipcsei I. az 54′), Hajdú N., Pályi I. (Kozák Á. a 70′), Szabó M., Szuroka Zs. (Somogyi M. a 68′), Talpalló Á., Szántó Cs., Egeresi L., Agárdi L. (Havran M. a 87′)

Vezetőedző: Keresztesi János

Gerlai SE: Szepsi Sz. – Gáspár L., Sóvári A., Karácsony Á. (Köveskúti S. a 46′), Laurinyecz M. (Balogh J. a 72′), Fegó R. (Gyenge L. a 46′), Orodán M. (Albert E. a 69′), Kovács P., Hajdú S., Sebestyén D., Egeresi N.

Keresztesi János: A megszokottnál kicsit lassabban játszottunk, de így is megérdemelt győzelmet arattunk a sportszerű Gerla ellen.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + 3 =