Körösladányi MSK

Vezetőségi közlemény

A Körösladányi MSK vezetősége közleményben reagált a csapat körül kialakult járványügyi helyzetre, illetve a szerdai bajnoki mérkőzésre. A közleményt változatlanul tesszük közé. 

 

2021.04.03. (szombat) délutánján a Körösladányi MSK három játékosánál pozitív koronavírus teszteredmények születtek. Azonnali intézkedésként a csapat játékosain és a stábtagokon minősített laborban PCR tesztet végeztettünk. Sajnos a soron következő bajnoki mérkőzés kezdési idejéig (2021.04.04. vasárnap) már nem tudtuk garantálni, hogy meglesznek a tesztek eredményei, mint köztudott a gyorstesztek megbízhatósága pedig nem 100 százalékos. Éppen ezért, az esetleges fertőzésveszély elkerülésének érdekében kértük a Budapest Honvéd-MFA II. vezetőségét, hogy járuljanak hozzá a mérkőzés elhalasztásához. Ezt a kérésünket még aznap, a sportszerűség szellemében elfogadta ellenfelünk. Köszönet illeti meg őket ezért a hozzáállásért.

Az elvégeztetett PCR tesztek összesen 8 játékosunknál zárultak pozitív eredménnyel, így arra kényszerültünk, hogy megkeressük a soron következő ellenfeleinket is, a Vác FC és a Hódmezővásárhelyi FC csapatát a mérkőzéseink időpontjának áthelyezésével kapcsolatban. A Vác FC vezetősége méltányolta kérésünket és a Budapest Honvéd-MFA II. vezetőségéhez hasonlóan hozzájárult a mérkőzés elhalasztásához. Még egyszer tisztelettel köszönjük, hogy mindkét egyesület a Fair Play szellemében hozott döntésükkel hozzájárultak ahhoz, hogy a csapatunk sorsa a pályán dőljön el.

A Hódmezővásárhelyi FC vezetősége sajnos nem így gondolja, az eredeti időponthoz ragaszkodnak, pedig néhány hete még a Fair Play szellemében ők is méltányolták a Vác FC hasonló kérését. Ezért, ha sikerül (az U17 csapat játékosait is figyelembe véve) megfelelő számú játékost csatasorba állítani, akkor kiállunk ellenünk.

Nem teljesen világos mi motiválja most a Hódmezővásárhelyi FC vezetőit, de lelkük rajta, az ellenfelünk döntését tudomásul vesszük, a mérkőzés kimenetelétől függetlenül további sok sikert kívánunk nekik!

Azt már csak zárójelben szeretnénk megjegyezni, hogy sportegyesületünk fordított esetben, az FTC kérésére elhalasztott mérkőzést az általunk felajánlott 3 (!) időpont helyett, a Ferencváros által kért 4. időpontban játszottuk le, és a biztos 3 pont begyűjtése helyett mi megküzdöttünk a pályán az 1 pontért.

Tisztelettel: Körösladányi MSK vezetősége

Kép: Kovács-Goda József 

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 2 =