Körösladányi MSK

Az egy pontra rászolgáltunk volna a Honvéd II. ellen

Tavasszal a legjobb formájával rukkolt elő NBIII-as csapatunk, a Honvéd II. ellen a vezetést is megszereztük, majd több olyan helyzetünk is volt, amikor csak kicsin múlott az újabb találatunk. A futball igazságtalan, végül nem szereztünk pontot, de az őszi önmagunkat idézve, legalább az egy pontot megérdemeltük volna.

 

13. perc: Egy középre tett labdára érkezett Zelenyánszki, aki a kapuba továbbította azt. (1-0)

30. perc: Ivicevic védett bravúrral egy lövést, a kipattanó labda viszont éppen László D. elé került, aki közelről a kapunkba passzolt. (1-1)

45. perc: Kontrázott a vendég csapat, László D. vitte végig a támadást, majd középre passzolt, ahol Németh érkezett és tíz méterről mattolta kapusunkat. (1-2)

75. perc: Ismét kontrából volt eredményes a Honvéd, Kovács D. fejezte be góllal az akciót. (1-3)

82. perc: Mácsai szögletből ívelte a kapu elé a labdát, ahol Szántó érkezett és fejjel bevette a Honvéd kapuját. (2-3)

92. perc: László csapott le a labdára egy rossz passzt követően, gólhelyzetben pedig már nem hibázott. (2-4)

Remekül kezdtük a mérkőzést, szűk negyedóra játék után Zelenyánszki révén megszereztük a vezetést. A folytatásban a mezőnyben gyúrták egymást a felek, majd a 25. percben Banó-Szabó lépett ki a védők közül, de lövése nem talált kaput. A 30. percben már nem volt ekkora szerencsénk, Ivicevic védését követően László piszkálta a kapunkba a labdát. A félidő vége a miénk volt, bár a vezetést mégsem mi szereztük meg. A 37. percben Mácsai szabadrúgása a felső lécről jött ki, Pusztai ismétlése pedig nem talált kaput. Kicsivel később Mácsai beadását Ruzsa fejelte a kapura, de a kapus védeni tudott, a 42. percben pedig Pusztai távoli lövésénél a kapufa mentett. Egészen pontosan a kapufa belső részéről a gólvonalra került a labda, amin aztán Dúzs kapus kezébe gurult. Ennyi helyzet után csattanóként a szünet előtt egy kontrából megszerezte a vezetést a Honvéd.

A második félidőt is jól kezdte csapatunk, Zelenyánszki rögtön lövéssel próbálkozott, amibe beleléptek, majd Mácsai beadását a kapu torkából vágták ki a védők. A másik oldalon Németh lőtt kapu fölé, majd László már kaput talált de Ivicevic védett. A 75. percben aztán növelte előnyét a vendég gárda. A 80. percben lezárhatta volna a találkozót a Honvéd, de Eördögh nagy helyzetben kapu fölé emelt. Ezt kihasználva Szántó fejes gólja visszahozta csapatunkat a meccsbe, de a hajrában nem sikerült egyenlíteni, sőt egy rossz passzt követően László beállította a kettő-négyes végeredményt.

Ezen a mérkőzésen csapatunk teljesítményére nem lehetett panasz, az őszi jó formában futballoztunk és bizony rászolgáltunk volna legalább az egy pontra. A helyzeteink megvoltak, a vendégek kicsivel jobb arányban használták ki a lehetőségeiket. Hétvégén ismét pályán leszünk, az ESMTK csapatát fogadjuk.

Körösladányi MSK – Budapest Honvéd-MFA II. 2 – 4 (1 – 2)
Gólszerzők: Zelenyánszki L. a 13., Szántó M. a 82. ill. László D. a 30., a 92., Németh B. a 45. és Kovács D. a 75. percben.
Sárga lapok: Ruzsa Z. a 10., Pusztai A. a 75. ill. Feledy B. a 20., Németh B. a 48. és Banó-Szabó B. a 71. percben.
Jók: Ivicevic M., Mácsai L., Czirok J., Zelenyánszki L., Szántó M.

zárt kapuk mögött

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Ruzsa Z., Szabó Á., Szabó V., Knyihár D. (Burai D. a 67′), Zelenyánszki L., Czirok J. (Kisari T. a 72′), Szántó M., Mácsai L., Talpalló Á., Pusztai A.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Budapest Honvéd MFA II.: Dúzs G. – Török K., Szabó T., Németh B. (Erdélyi B. az 57′), László D., Zvara L., Feledy B. (Kocsis D. a 46′), Suleiman S. (Lukács D. a 46′), Kerezsi Z. (Eördögh A. a 64′), Kovács D., Banó-Szabó B. (Benczenleitner B. a 71′)

Vezetőedző: Simon Miklós

Fodor Sándor: Utólag is köszönöm a Honvéd sportszerű hozzáállását. A mai mérkőzésen játékosaink mindent megtéve, erőn felül teljesítettek, nagyon jól futballoztak egy jól felkészített fiatal csapat ellen. A sport néha igazságtalan, ez a mai napon is így volt, játékosaink mindent megtettek a győzelem érdekében. Óriási energiákat mozgósítottak és csapatjátékunk már az őszi teljesítményünket idézte. Minden elfogultság nélkül kijelenthetem, hogy minimum az egy pontot megérdemeltük volna. Erőt kell adjon ez a mérkőzés mindannyiónkak, nagyon sok bajjal küzdöttünk és küzdünk jelen pillanatban is, de nem adjuk föl, az utolsó percig megteszünk mindent, hogy utólag ne legyen hiányérzetünk.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − egy =