Körösladányi MSK

Fodor Sándor távozik NBIII-as csapatunk kispadjáról

Hétfőn délelőtt a Körösladányi MSK elnöksége úgy döntött, hogy felbontja a szerződést Fodor Sándor vezetőedzővel. Mint ismert, csapatunk ősszel jó teljesítményt nyújtott, majd tavasszal nyolc mérkőzésen át nem tudtunk pontot szerezni, a bennmaradó hely pedig nagyon messze került a csapattól.

 

A tavaszi szezon elején ráadásul sorsdöntő mérkőzéseket buktunk el, erre jött még a vírushelyzet is, ami nem könnyítette meg a csapat dolgát.

Fodor Sándor 2017. nyarán vette át a klub irányítását, Somogyi Jánost váltva. A tapasztalt vezetőedzővel tovább fejlődött a klub, és folytatta azt a munkát, amit a 2013-as Megye II-es bajnoki cím után megkezdett a csapat. 2018-ban bronzérmet, 2019-ben ezüstérmet és a 2020-as csonka idényben aranyérmet szerzett csapatunkkal a Megye I. osztályban. Utóbbi két esztendőben a Magyar Kupa országos főtábláján való indulást is kivívta a csapat. A tavalyi szezon bajnoki címe utáni NBIII-ba való feljutás pedig történelmi siker volt a körösladányi futball életében. A harmadik ligában aztán sok szép eredményt értünk el a szezon első felében, viszont a tavaszi idényben már sok okunk nem volt az örömre.

Fodor Sándor minden sorozatot figyelembe véve 124 mérkőzésen irányította csapatunkat, 65 győzelem, 25 döntetlen és 34 vereség a mérlege. 268 gólt szereztünk és 161-et kaptunk az irányítása alatt. Fodor Sándornak köszönjük a csapatért tett munkáját és azt, hogy egy történelmi sikerhez segítette klubunkat. Mind magánéletben, mind a sportéletben sok sikert kívánunk neki a folytatásban!

Az együttesnél ideiglenesen Keresztesi János veszi át a vezetőedzői feladatokat.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × öt =