Körösladányi MSK

Czirok fejesgólja egy pontot ért az ESMTK ellen

Ezzel a döntetlennel pedig megszereztük tavasszal az első pontunkat. A mérkőzés érdekessége, hogy összességében nyerhettünk is volna, hiszen a vendégek egy elkerülhető védelmi megingást kihasználva szerezték meg a vezetést.

 

35. perc: Eladott labdából indult meg a vendég csapat, a kapunk elé keresztbe lőtt labdába pedig Szabó V. rosszul ért bele, így pedig a kapunkba került a labda. (0-1)

82. perc: Mácsai ívelte a kapu elé szögletből a labdát, Czirok pedig fejjel volt eredményes. (1-1)

A mérkőzés elején egy vendég helyzetet jegyezhettünk fel, Kozma lövését hárította Ivicevic. Ezután Cziroknak két lehetősége is akadt a gólszerzésre, de mindkét lövését védte Menczeles. A 35. percben aztán egy eladott labda után öngóllal megszerezte a vezetést az ESMTK, amit a szünetig meg is tartottak. A 64. percben jártunk már, amikor újabb lehetőségünk volt: Czirok középre tett labdáját Pusztai húzta kapura, de blokkolták a lövést. Az ezt követő szöglet után ismét Pusztai próbálkozott, a kapus pedig védett. A 82. percben megtört a jég, Mácsai sarokrúgása után Czirok volt eredményes. Az egyenlítés után a győztes gólt is szerettük volna begyötörni, de a 87. percben Szántó centerezésénél hatalmas helyzet alakult ki a vendég kapu előtt, de senki sem tudta a kapuba gyötörni a labdát. A mérkőzést Kozma foglalta keretbe, az utolsó percben az ő kapu mellé szálló lövése zárta a meccset.

Csapatunk megszerezte így első tavaszi pontját, bár az összkép alapján a három pontra is esélyesek lehettünk volna, de a szerencse ma sem állt mellénk. A folytatásban is feszes lesz a tempó, szerdán ismét játszunk, idegenben a Dabas-Gyón otthonában.

Körösladányi MSK – Erzsébeti SMTK 1 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők: Czirok J. a 82. ill. Szabó V. (ög.) a 35. percben.
Sárga lapok: Zelenyánszki L. a 39., Szántó M. a 44. ill. Kozma R. a 73. és Soós B. a 86. percben.
Jók: Czirok J., Zelenyánszki L., Szabó Á., Ruzsa Z., Mácsai L.

zárt kapuk mögött

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Talpalló Á. (Rádai G. a 46′), Ruzsa Z., Szabó V. (Krajcsó K. a 46′), Szabó Á., Knyihár D. (Németh Á. a 46′), Zelenyánszki L., Czirok J., Szántó M., Mácsai L., Pusztai A. (Burai D. a 83′)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Erzsébeti SMTK: Menczeles I. – Nagy M., Dankó M., Lipcsei Á., Slezák R., Lázár B. (Horváth R. a 88′), Kovács D., Kovács B., Soós B., Túri D., Kozma R. (Járvás Z. a 93′)

Vezetőedző: Turi Zoltán

Fodor Sándor: Pazar második félidőt produkált csapatunk, nagyon nagy nyomás alatt tartottuk a vendég csapat kapuját, sorra alakítottuk ki helyzeteinket, de sajnos sehogy sem akart összejönni a győztes gól. Egyértelműen győzelmet érdemeltünk volna, de még Fortuna is ellenünk fordult. Egy öngóllal 3 pont helyett csak 1 pontot szereztünk.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × kettő =