Körösladányi MSK

Újabb bravúrral tovább él a remény

A forduló előtt hatodik helyen álló Kozármisleny ellen kettő-egyes győzelmet arattunk, így a bravúros győzelemmel tovább él a remény. Sajnos nem csökkent a hátrányunk, mert mindkét közvetlen riválisunk nyerni tudott.

 

22. perc: Mácsai szabadrúgását nem tudta hárítani a hazai kapus. (0-1)

37. perc: Többször is felszabadíthatott volna csapatunk, azonban ez nem sikerült, Vajda pedig élt a lehetőséggel. (1-1)

61. perc: Burai beadását Czirok tizenegy méterről belsőzte a hazai kapuba. (1-2)

Az első félidő első felében csapatunk akarata érvényesült, ami a helyzetek tekintetében is megmutatkozott. A 10. percben Pusztai beadását Burai lőtte fölé, két perccel később pedig egy labdaszerzést követően Mácsai vezethette egy az egyben a kapusra a labdát, de a hálóőr nyerte a párharcot. A 22. percben már Somogyi kapus is tehetetlennek bizonyult Mácsai 22 méteres szabadrúgásával szemben, amit a tizenhatos bal csücskéről bombázott védhetetlenül a kapuba. A hátrányba kerülő hazaiak magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, átvették az irányítást. Csernik durrantott fölé egy labdát 10 méterről, majd jött az egyenlítés. A 36. percben többször is felszabadíthattunk volna, de nem igazán sikerült, ezt pedig Vajda használta ki. Az egyenlítés után egy alkalommal a kapufa segített ki minket, majd a félidőt Kozics és Hampuk lövése zárta. A második félidőben már taktikusak is voltunk a jó játék mellett, amely negyedórányi játékot követően ismét vezetést jelentett, a 61. percben Burai beadását Czirok belsőzte kapuba. A hazaiak ismét nyomás alá helyeztek minket, komolyabb lehetőséget azonban nem tudtak kialakítani a támadó harmadban. A 79. percben viszont nagy esélyt kaptak a házigazdák. Cziroknál látott kezezést a játékvezető a tizenhatoson belül, a büntetőt azonban Füredi a kapufára lőtte. A végjátékban is a hazaiak támadtak, de az eredményen már nem tudtak változtatni.

Csapatunk így értékes győzelmet aratott, de hátrányunk nem csökkent, mert a Szekszárd és a Dunaújváros is nyerni tudott, utóbbi a listavezető Iváncsa ellen. Hétvégén a Ferencváros második csapatát fogadjuk, tenni kell tovább a dolgunkat, hisz a remény még mindig el.

HR-Rent Kozármisleny – Körösladányi MSK 1 – 2 (1 – 1)
Gólszerzők: Vajda R. a 37. ill. Mácsai L. a 22. és Czirok J. a 61. percben.
Sárga lapok: Füredi Sz. a 63., Fenyvesi O. a 93. ill. Krajcsó K. a 65., Zelenyánszki L. a 71., Czirok J. a 80., Ivicevic M. a 88. és Ruzsa Z. a 93. percben.
Jók: Somogyi M., Szabó D. ill. Szántó M., Szabó Á., Zelenyánszki L., Mácsai L., Burai A., Czirok J.

160 néző

HR-Rent Kozármisleny: Somogyi M. – Horváth D., Vajda R., Horvát G. (Kónya K. a 46′), Kirchner Gy., Kocsis A. (Turi T. a 70′), Kozics B., Berdó M. (Fenyvesi O. a 70′), Füredi Sz., Hampuk Á. (Csomós D. a 62′), Csernik Zs. (Szabó D. az 56′)

Vezetőedző: Kovács Zoltán

Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Szabó Á., Szabó V., Zelenyánszki L. (Németh Á. a 84′), Czirok J., Mácsai L., Szántó M., Burai D. (Rádai G. a 93′), Pusztai A. (Kisari T. a 74′)

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Jól álltunk bele a meccsbe, ültek azok a dolgok, amiket elterveztünk. A vezető gólunk után ugyan ránk erőltette akaratát az ellenfelünk, de a szünetben rendeztük sorainkat, a srácok ismét bizonyították, hogy nagyszerű sportemberek. A nyomás alatt is maximálisan helytálltunk, és még úgy sem volt igazán esélye az ellenfelünknek, hogy a túlzott hosszabbítás miatt kis híján ránk sötétedett a Mecsek árnyékában.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 9 =