Körösladányi MSK

A mezőnyfölény gólokban is megmutatkozott, győztünk a Szabadkígyós ellen

Korán vezetést szereztünk a Szabadkígyós ellen, de a kezdeti lendületünk negyedóra után alább hagyott, így a vendégeknek is volt komoly lehetősége a félidő előtt. A második játékrészt aztán ismét megnyomta a csapat, így bebiztosítottuk a győzelmünket, mellyel az élre álltunk.

 

6. perc: Malkócs végzett el sarokrúgást, a rövidre érkező labdát Czirok fejjel továbbította a hosszúba. (1-0)

49. perc: Murvai bedobása után Magyari N. a saját kapujába csúsztatta a labdát. (2-0)

79. perc: Bakk elé fejelték a vendég védők a labdát egy beadás után, játékosunk pedig kapásból szépségdíjas gólt szerzett, jó 22 méterről. (3-0)

Nagy iramban kezdte a mérkőzést csapatunk, Burai már az első percben lövéssel próbálkozott, ez azonban kicsivel elkerülte a kaput. A 6. percben Malkócs szöglete után Czirok megszerezte csapatunknak a vezetést. Negyedóra játék után kapust kellett cserélnünk, mert Nagy B. megsérült. A 29. minutumban Milek oldalról leadott lövését kellett védenie a csereként beálló Farkasnak, majd még ugyanebben a percben a másik oldalon Burai próbálkozott, de a hálóőr itt is résen volt. A 38. percben Wéber fejesénél mentettek szögletre a védők, három perccel később viszont Milek kiugrása után Farkasnak kellett bravúrral védenie. A félidő zárásaként Lázár próbálkozását hárította bravúrral kapusunk, majd Wéber a gólvonalról tisztázott.

A második félidő elején ismét csapatunk kezdeményezett, Ruzsa lövése nem sokkal ment kapu mellé, ezután pedig Murvai bedobásából egy öngóllal növeltük az előnyünket, Malkócs szabadrúgása pedig a kapufa tövéről hagyta el a pályát. Az 57. minutumban Talpalló beadása után Farkas J. tudott lefordulni védőjéről, de lövését blokkolták. A 79. percben aztán Bakk találatával beállítottuk a végeredményt, majd Urbán is betalálhatott volna, de lövése elkerülte kicsivel a kaput. A mérkőzést Farkas lövése zárta, ami kapu fölé szállt.

A mérkőzés elejét megnyomta csapatunk, ekkor jött a korai vezetés is, majd ez a lendület vissza esett, így pedig a Szabadkígyósnak is volt lehetősége a gólszerzésre. A második félidőben már másik arcát mutatta a csapat, a mezőnyfölényünket gólokra váltottuk, így megérdemelten nyertünk egy sportszerű mérkőzésen.

Körösladányi MSK – Szabadkígyósi SZSC 3 – 0 (1 – 0)
Gólszerzők: Czirok J. a 6., Magyari N. (ög.) a 49. és Bakk Á. a 79. percben.
Sárga lapok: Ruzsa Z. a 45., Malkócs M. a 66., Murvai D. a 78. ill. Milek B. a 32., Maglóczki R. az 53. és Szabó Z. a 78. percben.
Jók: Farkas Zs., Bakk Á., Talpalló Á. ill. Milek B., Lázár Zs., Sebestyén M.

130 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. (Farkas Zs. a 14′) – Ruzsa Z., Wéber L., Szabó Á., Bakk Á., Farkas J., Czirok J. (Kisari T. a 77′), Murvai D. (Lászik M. a 77′), Talpalló Á., Burai D. (Szabó M. a 68′), Malkócs M. (Urbán S. a 68′)

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Szabadkígyósi SZSC: Dolezsán D. – Sebestyén M., Magyari N., Milek B. (Jakab G. a 83′), Mohácsi G. (Alb A. a 63′), Lázár Zs., Szabó Z., Igricz J. (Matuska B. a 74′), Ökrös D., Faragó R. (Molnár M. a 74′), Maglóczki R. (Kis P. az 54′)

Vezetőedző: Szabó Zoltán

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Sportszerű ellenfél ellen, jó játékvezetés mellett, tompa első félidő után, a második félidei ritmusváltásnak köszönhetően tudtuk bebiztosítani a győzelmet.

Szabó Zoltán: Jó iramú, pörgős mérkőzést játszottunk. Dominált a Körösladány, de nekünk is megvoltak a lehetőségeink.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × négy =