Körösladányi MSK

Szoros lett a vége, de újabb győztes hétvége van a hátunk mögött

Megye II-es csapatunk a Battonyát fogadta szombaton, akik ellen hazai környezetben győzelem volt a célunk. Ehhez a célhoz közel kerültünk az első félidőben hiszen három-egyre is vezettünk, a hajrában szerzett battonyai gól azonban izgalmassá tette a végjátékot.

 

Magabiztos kezdéssel vágtunk neki a Battonya elleni mérkőzésnek, hiszen már az ötödik percben megszereztük a vezetést. Az első gólra a 36. percben jött az újabb találat, majd a 41. percben Szabó M. már duplánál járt, csapatunk pedig hárommal vezetett. A szünet előtt, pontosabban a harmadik gólunk után egy perccel a vendégek is betaláltak, ezzel visszajöttek a meccsbe. A fordulást követően nem jött a mérkőzést lezáró gólunk, így a pontszerzésért küzdő Battonya a 88. percben Kovács révén izgalmassá tette a végjátékot, azonban izgulnunk már nem kellett, végül győztesen hagyhattuk el a pályát.

Ezzel a sikerrel hat mérkőzés óta veretlen a csapatunk, ezt a sorozatot egy hét múlva Gádoroson kellene megtartani, ami nem lesz egyszerű feladat. A forduló után tíz pontra a kieső helytől a 9. helyen állunk a tabellán.

Körösladányi MSK II. – Battonyai TK 3 – 2 (3 – 1)
Gólszerzők: Szabó M. az 5., a 41., Szabó L. a 36. ill. Hrabovszki P. a 42. és Kovács Z. a 88. percben.
Sárga lapok: Kajó A. a 49., Somogyi M. a 65., Egeresi L. a 82. ill. Pajkó R. a 27., Balla B. az 53., Kovács Z. az 57. és Liszkai P. a 66. percben.
Jók: Szabó M., Vass K. ill. Liszkai P., Hrabovszki P., Pajkó R., Balla B.

50 néző

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Kajó A. (Szentpéteri M. a 64′), Egeresi L., Pályi I., Almási M., Szabó L. (Havran M. a 75′), Lipcsei I. (Agárdi R. a 62′), Somogyi M., Kozák Á. (Szántó B. a 62′), Boros Zs., Szabó M.

Vezetőedző: Keresztesi János

Battonyai TK: Erdélyi F. – Kiss D., Balla B., Kovács Z., Káló K., Nagy Gy., Liszkai P., Kiss Z., Pajkó R., Liszkai L. (Bíró K. a 16′), Hrabovszki P.

Vezetőedző: Lukács István

Keresztesi János: Ezen a mérkőzésen nem a tudásunkhoz mérten játszottunk. Szerencsés három pontot szereztünk, a döntetlen igazságosabb lett volna.

Lukács István: Az első félidőben kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. A szünet után hiába tettünk meg mindent, ez kevésnek bizonyult.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =