Körösladányi MSK

Elszalasztott győzelem hazai pályán

Szombaton a Szarvas csapatát fogadtuk hazai környezetben. Az utolsó hazai meccsünket kicsit álmosan kezdtük, ennek eredményeképpen vezetést szerzett a vendég gárda, azonban még a szünet előtt visszajöttünk a meccsbe. A második félidőben pedig csak rajtunk múlt, hogy nem sikerült megnyernünk a találkozót.

 

24. perc: Juhász felívelt labdája után Tóth B. jól vette észre Lénártot, akinek lekészítette a labdát, Lénárt pedig tizenegy méterről nem hibázott. (0-1)

34. perc: Ruzsa tekert a kapu elé egy sarokrúgást, amit Wéber a vendégek kapujába fejelt. (1-1)

A vendégek már a harmadik percben nagy helyzetet hagytak ki, Lénárt a kapunk mellé gurította a labdát hatalmas helyzetben. Erre a válasz a hetedik percben érkezett Zelenyánszki részéről, de a távoli lövése elkerülte a kaput. A folytatásban két lehetőségünk is az utolsó passzoknál halt el, a 24. percben pedig Lénárt egy lekészítés után megszerezte a Szarvasnak a vezetést. Két perccel később Wéber lövését Kasik védte, majd Zima próbálkozását Nagy hárította, a 33. percben pedig Malkócs lövésénél már bravúrral kellett védenie Kasiknak. A 34. percben jött az áttörés, Wéber fejjel volt eredményes, ezzel ikszre hozva a meccset. A félidő zárásaként Kisari hatalmas helyzetben a kapusba lőtt, majd Czirok próbálkozása nem sokkal, de kapu fölé szállt.

A második félidő eleje jobbára a küzdelemről szólt, aztán a 64. percben Kisari ordító helyzetbe került, de Kasikban ismét elakadt a labda. Nem sokkal később Burai lövése egy lábról vágódott szögletre. Már a 80. percben jártunk, amikor Furár 18 méterre a kapujuktól buktatta Burait, ezzel jó lehetőséget akadályozott meg. A megítélt szabadrúgás jó helyről volt ugyan, de Kasik bravúrral védett ennél a szituációnál is. A hajrában aztán már igazán komoly helyzet egyik oldalon sem volt, így döntetlennel ért véget a találkozó.

A mérkőzés képe alapján a szarvasiak jobban örülhetnek ennek a döntetlennek, hiszen a mérkőzés első huszonöt percét leszámítva mezőnyfölényben játszottunk. A második játékrészben már csak nekünk voltak lehetőségeink, de ezek közül a legnagyobbakat is kihagytuk, ami szombaton nem fért bele. Jövő héten folytatás Szabadkígyóson, ahol az őszi idény utolsó fordulóját rendezik majd.

Körösladányi MSK – Szarvasi FC 1905 1 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők: Wéber L. a 34. ill. Lénárt F. a 24. percben.
Sárga lapok: Ekker A. (vezetőedző) a 48., Wéber L. a 75. ill. Somogyi J. (vezetőedző) a 34., Lénárt F. a 42., Kiri M. az 51., Furár R. a 80. és Deli L. a 87. percben.
Jók: Ruzsa Z., Wéber L., Czirok J. ill. Juhász Gy. (a mezőny legjobbja), az egész csapat.

120 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z., Wéber L., Bakk Á., Csicsely J. (Szabó Á. a 75′), Kisari T., Zelenyánszki L., Czirok J., Papp Zs. (Murvai D. a 46′), Burai D., Malkócs M. (Farkas J. a 46′)

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Szarvasi FC 1905: Kasik V. – Zima D., Pusztai B. (Korbely P. az 57′), Furár R., Simon R., Tóth B., Styecz M., Kiri M., Deli L., Juhász Gy., Lénárt F. (Molnár E. a 78′)

Vezetőedző: Somogyi János

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Az első húsz percben enerváltan futballoztunk, ezt ki is használta az ellenfél. Utána végig domináltunk, helyzetek sokaságát alakítottuk ki, melyeket nem tudtunk gólra váltani. Csak magunkat hibáztathatjuk, hogy nem tudtunk nyerni.

Somogyi János: Edzői pályafutásom során először írtam volna alá mérkőzés előtt a döntetlent, ez sok mindent elárul a mai lehetőségeinkről, de a srácok óriási szívvel és akarattal megérdemelten szereztek egy pontot.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + tizenkettő =