Körösladányi MSK

Majdnem egy tucat gólt lőttünk a Jaminának

Csapatunk számára jól indult a bajnokság tavaszi fele, hiszen a harmadik helyen álló Jamina ellen magabiztos győzelmet arattunk. Már a második percben megszereztük a vezetést, így nagyon izgulnunk sem kellett, főleg úgy, hogy a vége tizenegy-null lett.

 

2. perc: Malkócs indult el a jobb oldalon, majd Csicselynek passzolt, akinek a lövése a lécről éppen Zelenyánszki elé pattant, aki pedig megszerezte csapatunknak a vezetést. (1-0)

20. perc: Oldalról végezhettünk el szabadrúgást, amit Wéber erőből kapura tűzött, Démusz pedig már csak beljebb segíteni tudta. (2-0)

26. perc: Burai és Farkas J. játszott össze, előbbi erőből középre lőtte a labdát a kapu elé, Kisari pedig remekül érkezett. (3-0)

41. perc: Csicsely jó meglátásból Farkas került kihagyhatatlan helyzetbe, támadónk a kapussal szemben nem is hibázott. (4-0)

48. perc: Ismét Csicsely volt az előkészítő, Szántó pedig ebben a helyzetben nem hibázott, így góllal tért vissza Körösladányba. (5-0)

71. perc: Urbán adta középre a labdát, Czirok pedig fordulásból kilőtte a kapu hosszú oldalát. (6-0)

72. perc: Középkezdés után Czirok egyből labdát szerzett, majd kapura tört, ziccerben pedig önzetlen volt, Almási elé passzolt, aki tovább növelte az előnyt. (7-0)

78. perc: Csicsely is elvállalt egy szabadrúgást, és milyen jól tette: játékosunk a rövid felsőbe helyezte a pöttyöst. (8-0)

82. perc: Urbán szaladt el a jobb oldalon, a középre adott labdáját pedig Almási lőtte a léc alá. (9-0)

86. perc: Wéber újabb szabadrúgásból, újabb gólt szerzett, csak most a távolság jóval több volt, mint az első gólnál, kb. 35 méter. (10-0)

89. perc: Almási jó ütemű passzából Csicsely került ziccerbe és állította be a végeredményt. (11-0)

Jól indult csapatunk számára a találkozó, hiszen Zelenyánszki révén szinte egyből megszereztük a vezetést. A folytatásban is domináltunk, teljesen beszorítottuk az ellenfelet a kapujához, de ez igazi helyzetben nem mutatkozott meg, egyedül Csicsely szabadrúgásánál volt dolga Démusznak. A 20. percben aztán Wéber remek góljával kettőre nőtt az előny, majd nem sokkal később Kisari találatával már hárommal vezettünk. Ezután Burai szinte egyből növelhette volna az előnyt, de a lövése a kapufa belső részéről jött ki, majd Farkas egy centerezést belsőzött kapu fölé. A hajrába érve Farkas újabb helyzetben már nem hibázott, míg a félidőt Papp lövése zárta, de ezt már védte a kapus.

A második félidőben Szántó nagyon korán eredményes volt, majd az 50. percben az első vendég lehetőséget is feljegyezhettük: Miklya szabadrúgása a felső lécről pattant az alapvonalon túlra. Nem sokkal később Wéber távoli próbálkozásánál kellett résen lennie a kapusnak, majd Burai sarkazása is tartogatott magában veszélyt, de Démusz résen volt. A 71. percben Czirok góljával már hat gól volt a különbség, de mire ezt felfoghatták volna a nézők, egy középkezdés utáni azonnali labdaszerzésből hét-nullra módosult az állás, ekkor Almási volt eredményes. Csicsely szabadrúgása utat tört magának a rövid felsőbe a 78. percben, majd nem sokkal később Almási is mattolta a kapust. A hajrában Wéber távoli szabadrúgás góljáért érdemes volt kilátogatni a mérkőzésre, de a végeredményt nem ő, hanem Csicsely állította be a 89. percben.

Sima győzelmet arattunk a Jamina ellen, így nagyon mit írni nem is lehet erről a találkozóról. Az eredmény ugyan nagyon sima lett, de ezt helyén kell kezelni, fontos mérkőzések várnak ránk a folytatásban, ahol vélhetően már nem lesz ennyire könnyű dolgunk. Amit fontos kiemelni, hogy rendkívül sportszerű mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. Egy hét múlva ismét hazai pályán játszunk, a Gyomaendrőd csapatát fogadjuk.

Körösladányi MSK – Jamina SE 11 – 0 (4 – 0)
Gólszerzők: Zelenyánszki L. a 2., Wéber L. a 20., a 86., Kisari T. a 26., Farkas J. a 41., Szántó M. a 48., Czirok J. a 71., Almási M. a 72., a 82., Csicsely J. a 78. és a 89. percben.
Sárga lap: Ruzsa Z. (Körösladány) az 59. percben.
Jók: az egész hazai csapat ill. Okos I., Horváth M.

130 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa Z. (Lászik M. a 62′), Wéber L., Szántó M. (Murvai D. a 67′), Csicsely J., Farkas J. (Almási M. a 67′), Kisari T. (Czirok J. a 62′), Zelenyánszki L., Papp Zs., Malkócs M. (Urbán S. a 62′), Burai D.

Vezetőedzők: Ekker Attila, Futaki Krisztián

Jamina SE: Démusz D. – Horváth M., Kardos T., Okos I., Ulrich N., Miklya M., Lipták-Pikó B. (Zelenyánszki K. a 64′), Kovács I. (Bencsik Cs. a 46′), Szaszák K., Bereczki Zs. (Ángyán M. a 70′), Németh T.

Vezetőedző: Pozsár Gábor

Ekker Attila, Futaki Krisztián: Helyén kell kezeljük ezt a dolgot, tisztában vagyunk vele, hogy egy több sebből vérző Jamina volt a mai napon az ellenfelünk. Mi tettük a dolgunkat egy sportszerű mérkőzésen.

Pozsár Gábor: Attól függetlenül, hogy tartalékosan álltunk fel, ilyen mentalitással csak ez lehetett a vége. Gratulálok a Körösladánynak!

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × kettő =