Körösladányi MSK

Szoros mérkőzésen nem sikerült pontot csenni Füzesgyarmatról

Az első percek alapján majdnem sima mérkőzésnek indult a füzesgyarmati, azonban csapatunk izgalmassá tette a mérkőzés végét. Sajnos sok helyzetünk kihasználatlanul maradt, így nem sikerült pontot szereznünk a Füzesgyarmat otthonában.

 

Elég erős hidegzuhannyal kezdődött a mérkőzés, hiszen az első öt percet átaludta csapatunk, így gyorsan kétgólos hátrányba hoztuk magunkat. Negyedóra elteltével Boros szépített, így a szünetre egygólos hátránnyal mehettünk. A második játékrész elején ismét betalált a Füzesgyarmat, erre Almási válaszolt tíz perccel a mérkőzés vége előtt, így a hajrá izgalmas lett, de végül a pontszerzés elmaradt.

Egy hét múlva sem vár ránk könnyebb összecsapás, a forduló után az élre kerülő elekieket fogadjuk hazai pályán.

Füzesgyarmati SK II. – Körösladányi MSK II. 3 – 2 (2 – 1)
Gólszerzők: Tokai K. a 2., Vad Z. az 5., Tóth B. az 50. ill. Boros Zs. a 15. és Almási M. a 79. percben.
Sárga lapok: Tokai K. a 64., Dóczi A. a 77. ill. Kajó A. a 42. és Almási M. a 73. percben.
Jók: Zs.Nagy B., Vad Z., Seprenyi M., Tokai K., Kovács M., Mazán B. ill. Almási M., Kántor M., Talpalló Á., Boros Zs.

50 néző

Füzesgyarmati SK II.: Seprenyi M. – Tokai K., Hercz R. (Tóth B. a 27′), Szőke K. (Polgárdi Sz. a 46′), Kovács M., Komáromi R. (Dóczi A. a 72′), Vad Z., Zs.Nagy B., Vígh L. (Tóth L. a 72′), Már Á., Kiss B. (Mazán B. a 46′)

Vezetőedző: Fábián Ottó Olivér

Körösladányi MSK II.: Vass K. – Kajó A., Kántor M., Szántó B. (Szabó L. az 56′), Pályi I., Almási M., Lipcsei I. (Kozák Á. az 56′), Somogyi M. (Szentpéteri M. a 73′), Boros Zs. (Zsila P. a 73′), Szabó M., Talpalló Á. (Kántor L. a 61′)

Vezetőedző: Keresztesi János

Fábián Ottó: Az első tíz perc lendületét nem tudtuk végig vinni a meccsen, így egy jó ellenféllel szemben kellett egy jó kapusteljesítmény is a győzelemhez.

Keresztesi János: Nem elég, hogy az öltözőben maradtunk a mérkőzés elején, még számtalan lehetőséget is elpuskáztunk, így nem is születhetett más eredmény. Gratulálok a hazai csapatnak!

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét + öt =