Körösladányi MSK

Győzelem emberhátrányban Szarvason!

Győzelem emberhátrányban Szarvason! Szarvasi FC–Körösladány MSK 1–2 (1–1)Szarvas, 450 néző. V.: Hajdú. Szarvas: Kasik – Zima, Polonszki (Varga I.), Bány, Pilán (Czvalinga M.), Zahorán, Deli, Kiri M., Furár, Simon R. (Magyar), Styecz (Lénárt). Edző: Somogyi János. Körösladány: Nagy B. – Ruzsa, Wéber, Szántó, Talpalló, Csicsely (Milek), Farkas J. (Vajda), Zelenyánszki, Lászik (Bakk), Papp Zs., Czirok (Murvai). Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián. G.: Zima a 23., ill. Papp Zs. a 20., a 65. percben. Kiállítva: Zelenyánszki (durvaságért) az 58. percben. Jó: Bány, Deli, Zima, ill. Ruzsa, Talpalló, Papp Zs., Czirok.

Csapatunk bátran kezdte a mérkőzést, beszorította a házigazdát! A nyomásunk a 20. perceben ért góllá, amikor egy jobbról érkezet beadást Papp Zs. fejelt közelről a hálóba. A hazai csapat a gól után támadólag lépett fel, gyakorlatilag az első akciójukból ami eljutott a kapunkig gólt szereztek, Zima egy kipattanó labdát lőtt a hálóba. Ezt követően csapatunk alakított ki mezőfölényt, a Szarvas szórványos kontrákkal próbálkozott. Több kisebb-nagyobb helyzet maradt amikor az 57. percben Zima szabálytalanul állította meg Zelenyánszkit a síp néma maradt, így játékosunk torolta meg a szabálytalanságot az elkövetőn, a partjelző jelzésére azonban a játékvezető kiállította játékosunkat. A Szarvas ezt követően mezőfölényt alakított ki, csapatunk szervezetten védekezett és kontrákat vezetett. Ebből az egyik során Papp Zsolt egy távoli lövéssel megszerzet a második gólját, esélyt sem adva Kasik kapusnak a hárításra. Mint kiderült később, ez a győztes találat volt, csapatunk emberhátrányban, taktikusan játszva szerezte meg ezt a nagyon fontos három pontot.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/3/25277/2/1726994.html

Edzői nyilatkozatok: Somogyi János: – Egy jó iramú, kiváló mérkőzésen egyenrangú partnerei voltunk a bajnokaspiránsnak, így el lehet veszíteni egy mérkőzést.

Ekker Attila, Futaki Krisztián: – A kiállításig többet tettünk játékban a győzelemért, azután átléptük saját árnyékunkat és végre egymásért és a győzelemért küzdöttünk. Az osztályt meghaladó színvonalú mérkőzésen megérdemelten nyertünk egy jó csapat ellen.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × öt =