Körösladányi MSK

Sikerült visszavágni, győzelem a Gyulai Termál FC ellen!

Körösladány MSK–Gyulai TFC 2–0 (1–0)

Megyei I. osztályú mérkőzés. Felsőház. Körösladány, 180 néző.

V.: Barta Tibor.

Körösladányi MSK: Nagy B. – Ruzsa, Wéber, Bakk (Vajda), Murvai, Szántó, Talpalló (Urbán), Burai, Kisari (Csicsely), Lászik (Farkas J.), Papp Zs. Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián.

Gyulai Termál FC: Kajári – Nagy S., Kukla Zs., Boros (Kiss T.), Trescsula (Kovács Zs.), Radics, Palik (Magyar), Szabó Á., Bánfi, Nyéki, Repisky (Horváth R.). Edző: Sajben Gábor. G.: Ruzsa a 3., Wéber a 49. percben.

Kiállítva: Murvai az 51., ill. Nyéki (mindkettő második sárga lap után) a 44. percben.

Jó: Papp Zs., Ruzsa, Wéber, Lászik, Szántó, ill. Kajári, Horváth R., Bánfi.

Csapatunk nyomás alá helyezte a Gyulát a mérkőzés elejétől fogva, ennek korán meg lett az eredménye, amikor Papp Zsolt húzta meg a szélt, beadásba Kisari ért bele, ami pontosan így lett jó Ruzsának aki közelről a hálóba helyezett. A vendégek próbáltak tenni az egyenlítés érdekében, azonban támadásaik erőtlenek voltak. Együttesünk viszont szép akciókat vitt végig több alkalommal, azonban a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A 44. percben Nyéki megkapta a második sárga lapját, így a vendégcsapat emberhátrányba került. A szünet után egy szabadrúgást Wéber váltott gólra, így már magabiztos előnybe voltunk. Murvai sajnos az 51. percben begyűjtötte a második sárga lapját, így létszámban egyenlőre állt a mérkőzés. Azonban a végeredmény nem lett egyenlő, csapatunk magabiztosan, taktikusan begyűjtötte a bajnoki címhez szükséges 3 pontot a mérkőzésen.

Ekker Attila, Futaki Krisztián: – Fegyelmezetten és koncentráltan játszottunk. Hiányérzetünk csak a második félidőben kihagyott helyzetek miatt lehet. Jó játékvezetés!

Sajben Gábor: – Ha nem is játékban, de rutinjukkal fölénk nőtt a hazai csapat. Egy percig sem adtuk fel, dicséret illeti a játékosaimat. Összességében ez a realitás. Sok sikert kívánok a Körösladánynak!

https://adatbank.mlsz.hu/match/56/3/25277/3/1726998.html

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 1 =