Körösladányi MSK

Sima győzelem, a bajnoki cím kapujában az egyesületünk!

A mérkőzés előtt szoros győzelemben reménykedtünk, hiszen sérülések és betegségek miatt nem számíthatott az edzői stáb Malkócs, Vajda és Kisari játékára sem.

A mérkőzés elején csapatunk folyamatos nyomás alatt tartotta a vendégeket, és már a 6. percben megzörrent a háló, Wéber vette be Kurta kapuját büntetőből. Ennek oka az volt, hogy a remekül kiugró Csicselyt a kapus csak szabálytalanul tudta szerelni.

Második gólunkat is Csicsely készítette elő egy újabb kiugratásból, elnyomta a védőjét majd kapura lőtt, az erős lövést Kurta csak kiütni tudta, pont a jó ütemben érkező Papp Zsolt fejére, aki köszönte szépen és bebólintotta az első gólját a mérkőzésen.

A harmadik gólunkra a 38. percig kellett várni, ekkor Zelenyánszki lépett ki a védők közül és Kurta kapus elütötte, aminek egy újabb büntető lett a vége, ezt Wéber úgy mint az elsőt, szintén belőtte a jobb alsóba.

A negyedik gólunk szinte azonnal követte a harmadikat, Lászik indította a leshatáron kilépő Burait, aki önzetlenül középre adott, a megint jókor érkező Papp Zsolt pedig közelről nem hibázott.

Az ötödik gólunk az 55. percben született a formás támadásból, Csicsely lépett ki a védők között, remekül adta középre, az érkező Papp Zsolt megszerezte a harmadik gólját a mérkőzésen!

Hatodik gólunknál Burai adott pontos passzt Bakk Ádámnak aki meghúzta a szélt, középre adott és a frissen beállt Farkas Jánosnak nem volt nehéz dolga, közelről magabiztosan lőtte a labdát a hálóba.

Csordogált a mérkőzés, a vendégek igyekeztek támadni, de kisebb helyzeteket sem tudtak igazán kialakítani a jól záró védelmünkkel szemben.

A hetedig gólunkat Czirok beívelése indította, ezt Farkas János a kapu torkában levette, Csicselynek passzolt aki önzetlenül visszaadta, a második gólját szerző Farkas János pedig 5 méterről elrúgta a kapus mellett a rövidbe.

A vendégcsapat a 86. percben állt a legközelebb a szépítéshez, amikor a volt körösladányi játékos Komódi Balázs szabadrúgása a felső lécről került a pályán kívülre.

Csapatunk magabiztos győzelmet aratott a sportszerű vendég csapat ellen.

Körösladány MSK–Okány KSK 7–0 (4–0)

Körösladány, 150 néző. V.: Tóth I.

Körösladány: Nagy B. – Ruzsa (Szabó M.), Wéber (Talpalló), Bakk, Csicsely, Szántó, Zelenyánszki (Milek), Urbán, Burai, Lászik (Farkas J.), Papp Zs. (Czirok).

Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián.

Okány: Kurta – Mező, Bogár (Baksai), Bondár, Tokaji, Kopács (Balogh R.), Vincze D., Szarka, Kollát (Komlósi), Szalazsán, Komódi.

Edző: Szabó László.

G.: Wéber az 5., 11-esből a 36., Papp Zs. a 13., a 38., az 55., Farkas J. a 68., a 74. percben.

Ekker Attila, Futaki Krisztián: – A mai mérkőzésen nehéz lesz kiemelni bárkit is, mert mindenki feszesen, koncentráltan játszott a sportszerű ellenféllel szemben. Jó játékvezetés mellett magabiztos győzelem. 

Szabó László: – Egy ilyen csapat ellen nem lehet hazudni a futballt. Gratulálunk a hazaiaknak a bajnoki címhez.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

https://adatbank.mlsz.hu/match/56/3/25277/4/1727000.html

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − tizennyolc =