Körösladányi MSK

A legjobb négy között a Békés Megyei Kupában

Csapatunk a szintén ebben az osztályban szereplő OMTK-ULE 1913 gárdáját látta vendégül a Békés Megyei Kupa negyeddöntőjében.

A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, nyomás alá helyeztük a vendégeket. A fölényünk a 30. percben ért góllá, ekkor Papp Zsolt volt eredményes. Folytattuk a játékunkat, több szép megmozdulást is láthatott a viszonylag népes közönség. A félidő zárása előtt még Zelenyánszki is bevette Marunák kapuját. A szünet után a játékunk visszaesett, több labdát vesztettünk az egyre agresszívebben játszó vendégekkel vívott párharcokban. Több veszélyes akciót is vezettek kapunkra, de a védelem vagy Farkas Zsolt kapus a helyén volt. Egy gyors kontrából Kisari szinte lezárta a mérkőzést, mert ezt követően a vendégek elvesztették a hitüket, játékosaink pedig szebbnél-szebb akciókat vezettek, melyekből Farkas János kétszer is betalált, a mérkőzést pedig Ruzsa zárta le és alakította ki a 6:0-ás végeredményt.

A kupa sorsolását pénteken tartják, az Elek, Mezőmegyer és Mezőkovácsháza trióból kaphatunk ellenfelet a május 11-i elődöntőre.

A legjobb négy között már csak együttesünk képviseli a megyei első osztályt, így idegenben fogunk pályára lépni.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

http://ada1bank.mlsz.hu/match?itemId=1729411&evad=56&szervezet=3&verseny=23879&fordulo=4

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 − 7 =