Körösladányi MSK

Kupadöntők napja

Holnap egy újabb sporttörténelmi pillanatnak lehetünk tanúi a Körösladányi MSK 102 éves történetében!

Ifjúsági csapatunk az U19-es korosztály holnap délután 16:30 kezdéssel a Gyomaendrődi FC hasonló korosztályos csapatával csap össze a Békés Megyei Ifjúsági Kupa döntőjében Békéscsabán a Kórház utcai Stadionban.

Csapatunk útja nem volt izgalmaktól mentes, hiszen mind a négy korábbi ellenfelünk a kiemelt U19-es bajnokságban szerepelt, és három párharcban büntetőkkel jutottunk tovább.

A Gyomaendrőd útja simább volt, az elődöntőt leszámítva alacsonyabb osztályú együtteseket búcsúztattak. Keretükben több, a felnőtt együttesben rendszeresen szereplő játékos található, így komoly csatára van kilátás.

A mi együttesünket sem kell félteni, hiszen meghatározó játékosaink bemutatkoztak már a megyei I. illetve a II/B. osztályú felnőtt csapatainkban, így a meccsrutin megvan.

Keresztesi János vezető edző szinte minden játékosát pályára tudja küldeni, több sérültünk is felépült a döntőre.

Amiért sporttörténelmi pillanat lesz a holnapi nap az, hogy a megyei I. osztályú együttesünk még ezen a napon és pályán a Békés Megyei Kupa döntőjében játszik a Mezőmegyeri SE csapatával.

A Kupák történetében, mióta megrendezik mind a kettőt, még nem történt meg, hogy egy klub utánpótlás és felnőtt csapata is kupadöntőt játszik.

Erre a mérkőzésre 19 órától kerül majd sor.

Ebben a döntőben a Mezőmegyernek volt nehezebb útja, három magasabb osztályban játszó együttest is búcsúztatott, két esetben döntetlennel, míg a Szeghalmot legyőzték.

Ellenfelünk több magasabb szintet megjárt játékossal a soraiban készül ellenünk, akik az év mérkőzésén mindent megtesznek azért, hogy borítsák a papírformát.

Edzői stábunk nem számíthat Kisari Tibor játékára, aki sajnos megbetegedett, de talán Papp Zsolt már bevethető lesz a döntőben.

A mérkőzésen sok nézőre számítunk, a belépés ingyenes, de a szervező Szövetség adományozásra kérte a nézőket, kérjük szurkolóinkat, hogy támogassák ezt a kezdeményezést!

Akik nem tudnak a helyszínen szurkolni csapatainknak, ők élő stream segítségével követhetik figyelemmel a mérkőzéseket:

Ifjúsági Kupa élő link:https://www.youtube.com/watch?v=0tIbtsgSWEw

Felnőtt Kupa élő link:https://www.youtube.com/watch?v=hO4SECLmB_c

Írjunk holnap történelmet! Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × három =