Körösladányi MSK

Az első mérkőzés

Csapatunk vasárnap 17 órától Cigándon játssza első osztályozó mérkőzését, az NB III-ba jutásért.

A héten a szokott rend szerint kerültek megtartásra az edzések, sajnos az összeállításunk erősen kérdéses, többen sérüléssel bajlódnak.

Az edzői stáb előre láthatóan nem számíthat a tartósan sérült Lászik mellett Wéber, Ruzsa, Burai, Szántó és Czirok játékára.

Papp Zsolt viszont talán bevethető lesz, mint ahogy Talpalló is.

Az ellenfelünkről:

A Cigánd csapat nem is olyan régen még a Nemzeti Bajnokság második vonalában szerepelt, 2017-ben estek ki az NB III Keleti Csoportjába, itt szerepeltek két évet, majd kiestek.

Azóta a megyei bajnokságban vitézkedtek, egy második és egy ötödik hely után nyerték meg ebben az idényben a bajnokságot.

Játékoskeretük masszív, sok fiatal képzett játékosra épül, akiket rutinos idősebb játékosok egészítenek ki.

Legismertebb labdarúgójuk Ramos, aki korábban a DVSC-vel magyar bajnok is volt, de több játékosuk is szerepelt már magasabb osztályban.

Csapatunk a nehézségeket leszámítva elszántan készül erre a mérkőzésre és bízunk abban, hogy jó eredményt érünk el az első mérkőzésen, amely alapvetően azért más lesz, mint a bajnokságban a korábbi mérkőzéseink, hiszen itt várhatóan jelentős nyomás alatt kell játszanunk, ellenfelünk biztosan már ezen a mérkőzésen el akarja dönteni a továbbjutást.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × négy =