Körösladányi MSK

Pontokat hagytunk Putnokon

Csapatunk az NB III-as bajnokság Keleti Csoportjának 9. fordulójában a tabella második helyén álló Putnok FC vendége volt.

A mérkőzés elején a rajtgépben maradt a csapat, hiszen már a 3. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat amikor a korábban nálunk is megforduló Vajda Krisztofer ugratta ki Nagy Zsoltot, aki a kifutó Kertész Dániel mellet elgurította labdát. (1:0)

Az első félidő további részében átvettük a játék irányítását, a hazaiak kontrákból próbáltak újabb gólt szerezni.

Mezőfölényünk kisebb helyzetekben mutatkozott meg az első félidőben több alkalommal kellett a hazaiak kapusának nagyot védeni, így például a 29. percben Ruzsa Zoltán érdekes ívelős lövésénél, vagy a 40. percben Wéber László közeli fejesénél, illetve rá egy percre Farkas János léc alá tartó lövésénél.

Gólt azonban nem tudtunk szerezni, így a hazaiak egy gólos vezetésével zárult a félidő.

A második félidőben tovább növeltük mezőfölényünket, a hazaiak pedig továbbra is gyors kontrákban bíztak.

A mezőfölényünk az 57. percben már gólban is megmutatkozott, Bakk Ádám adta be a labdát, a beadást Farkas Jánost megelőzve a kapus pont Czirok József elé tenyerelte, aki állítgatás nélkül 14 méterrel a kapu jobb oldalába lőtte azt. (1:1)

Az egyenlítés felpörgette a csapatot, még nagyobb energiát fektetetünk a mérkőzésbe, igyekezve megszerezni a második gólt.

A 60. percben Wéber László életerős szabadrúgása kerülte el a hazai kaput.

A hazaiak szórványos kontrákat vezettek, ebből alakítottak kisebb lehetőségeket, mint például a Galacs Erik által a 72. percben kihagyott helyzet, ekkor a rövid sarokra tartó lövését fogta Kertész Dániel.

A mi részünkről is maradtak ki lehetőségek ilyen volt a 75. percben Papp Dániel a kapu előtt keresztbe előtt labdája, vagy Csicsely János lövése a 84. percben.

Sajnos a mezőfölényünk ellenére nem sikerült a győzelmet megszerezni ,amire megvolt az esélyünk különösen a második félidőben mutatott játékunk alapján.

Putnok FC–Körösladány MSK 1–1 (1–0)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Putnok, 200 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Deme Rajmund, Gergely Márton).
Putnok: Pápai – Sághy, Galacs, Sramkó (Nádimov, 46.), Buda (Juhos, 72.) – Nemes, Csiki, Vajda, Dobrovolszki (Petrecskó, 83.) – Nagy Zs. (Fülöp, 83.), Katona (Csutora, 60.). Vezetőedző: Szala Ákos.
Körösladány: Kertész – Talpalló Á. (Cservenák, 58.), Papp D., Wéber, Bakk (Szántó M., 58.) – Zelenyánszki, Ruzsa – Pusztai, Burai (Malkócs, 72.), Czirok (Urbán, 83.) – Farkas J. (Csicsely, 72.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Nagy Zs. (3.), ill. Czirok (57.).

Jó: Pápai, Katona, Galacs, Dobrovolszki, ill. Pusztai, Zelenyánszki, Czirok, Burai.

Ekker Attila: – Minden játékosom dicséretet érdemel, az első tíz percet leszámítva remekül játszott a csapat. Nehéz sorozatba kezdtünk bele, remélem a folytatásban is igazolni tudjuk, hogy nem véletlenül tartunk itt.

Szala Ákos edző:Hazai pályán agresszívabban kell futballozzunk, hogy eredményesek legyünk. Jó iramú meccs volt, amihez kellett a Körösladány jó játéka is. Meg voltak a ziccereink, amikkel le tudtuk volna zárni a mérkőzést. Meglátjuk a későbbiekben mennyit ér ez a pont, mert szerintem az eddigi ellenfeleink közül most játszottunk a legjobb csapat ellen.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × öt =