Körösladányi MSK

Vasárnap a Kisvárda II. vendégei leszünk.

Az NB III. Keleti Csoportjának 16. fordulójában a Kisvárda Master Good II. számú csapatának a vendégei leszünk a Várkerti Stadionban 13 órától kezdődő mérkőzésen.

Ellenfelünk kiválóan kezdte a bajnoki évadot sorozatban nyerte a mérkőzéseket, ért el értékes döntetlenek, viszont 5 mérkőzés óta nyeretlenek, így a tabellán jelenleg a 15. helyet foglalják el, viszont lemaradásuk 8 pont hozzánk képest, ami nem sok.

Remek a keretük, jól használják ki Ukrajna közelségét, sok játékosuk került ki a munkácsi akadémiáról. Rutinos játékosok is részei a keretnek elegendő, megemlíteni Rubus Tamást aki megfordult Békéscsabán is az NB II-ben, de pályára lépett az Újpest, Nyíregyháza színeiben is.

Három játékosuk is 4-4 gólt szerzett eddig a bajnokságban, összesen 23 gólt szereztek és 17 gólt kaptak, így a gólkülönbségük +6, ami egy 15. helyen álló csapattól nem megszokott, de ez is csak azt jelzi, hogy egy nagyon erős, gólveszélyes csapattal találkozunk vasárnap.

Csapatunk a megszokott menetrend szerint készül a mérkőzésre, sajnos nem számíthatunk a tartósan sérült Wéber Lászlóra, Urbán Sándorra, Kisari Tiborra, de a remek formában lévő Czirok József is begyűjtötte az 5. sárga lapját, így kénytelen kihagyni a mérkőzést.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + 7 =