Körösladányi MSK

A Vasashoz utazunk vasárnap

Csapatunk ezen a hétvégén megkezdi a szereplését a bajnokságban. A Keleti Csoport küzdelmei a 21. fordulóban számunkra a Vasas II. vendégeként folytatódik.

Ősszel hazai pályán jó mérkőzésen 3:1 arányban sikerült legyőzni őket, most azonban idegenben sokkal nehezebb dolgunk lesz.

A mérkőzés helyszíne is megváltozott a Szabadkikötő SE Sporttelepén kerül sor a mérkőzésre Csepelen a Weiss M. út 5-7. sz. alatt, a kezdési időpont nem változott így 11 órától kezdünk. A nézők számára a belépés ingyenes.

Csapatunk keretében a héten is volt változás, a távozó játékosainkat az Elnökség megpróbálta pótolni, így már csapatunkkal tart a saját nevelésű Papp Zsolt aki egy féléves szeghalmi kitérőt követően érkezett vissza, illetve a héten már csapatunkkal edző Dócza Gábor is aki a Végegyháza mezét cserélte fel a mienkre. A rutinos belső védő korábban már játszott együtt a Gyula NB III-as csapatában Wéber Lászlóval így nem került teljesen ismeretlen közegbe.

Az ellenfélről nem sokat tudunk, hiszen mint a tartalék csapatoknál megszokott, mindig a visszajátszók határozzák meg az aktuális mérkőzésen szereplők keretét.

Amit tudunk, hogy egy lendületes, gyors, kiválóan képzett játékosokból álló együttes fogad bennünket, akik a bajnokság őszi szezonjának végén már jó eredményeket szállítottak sorozatban. Az utolsó 4 mérkőzésükből 3 győzelmet arattak és 1 döntetlent értek el, legyőzték többek között a Karcag és a BKV Előre csapatát is.

Nehéz összecsapásra számítunk, sajnos keretünk nem teljes a tartósan maródi Urbán és Lászik mellett a szakmai stáb nem számolhat Talpalló Ákosra sem, de nem teljesen egészséges Pusztai sem, míg Czirok betegséggel küzd.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét + tizenhét =