Körösladányi MSK

Lerobbant a BKV…

Végre sikerült kifejezetten jó teljesítménnyel, jó mérkőzésen, jó ellenfél ellen győzni.

Jól indult mérkőzés, bár ellenfelünk teljesen más taktikával készült ellenünk, mint amit az elmúlt mérkőzéseken mutatott. Az eddig használt labda kihozatal helyett, a kapus kirúgásokból próbáltak építkezni, és főleg a kontráikban bíztak, az eddigi sok passzos játékuk helyett.

Jól reagáltuk le ezt a helyzetet, Cservenák már a 3. percben gólt szerezhetett volna, majd pár perc múlva Pusztai tesztelte Mátyus kapust, de ő sem járt eredménnyel.

Kicsit később Czirok József lövésénél pedig a Fortuna fogta a vendégek kezét, hiszen a gólvonalon álló védőről pattant ki a lövés.

Mezőfölényben futballoztunk, többet birtokoltuk a labdát, kisebb-nagyobb próbálkozásinak voltak, mégis majdnem gólt szerzett az ellenfél, egy jó kiugratásból a vendégek játékosa Kubó Gábor 8 méterről tudott lőni, de nem találta el még a labdafogó hálót sem.

A szünetre 0:0-al mentek a csapatok. Már ekkor érezhető volt ha valaki gólt szerez az megnyeri a mérkőzést is.

Nagyobb lendülettel kezdtük a második félidőt, mezőfölényünk tovább nőtt, de az első kisebb helyzetet a vendégek hagyták ki, Fördös lőtte kapu felé a labdát.

Ezután mi hagytuk ki a meccs helyzetét, Cservenák vitte le az alapvonalig a labdát beadása Pusztait találta meg, akinek a lövése lepattant a védőkről, de pontosan Burai elé került így, aki viszont 4 méterről a kapu felé lőtte.

A következő helyzetünket Czirok hagyta ki aki egy kiugratás után kiszorított helyzetből lőtte fölé a labdát.

Majd Talpalló Ákos tesztelte újra a vendégek kapusát, aki megint állt a sarat és védett, a kipattanót Cservenák vágta felé.

A 88. percben aztán eldőlt a mérkőzés, Wéber hosszú indításával Czirok lépett ki akit a szerelni igyekvő védő csak fellökni tudott a játékvezető habozás nélkül a büntetőpontra mutatott. A labda mögé Wéber állt, aki nagy erővel a jobb alsó sarokba lőtte azt. (1:0)

Ezzel gyakorlatilag végett is ért a mérkőzés.

Körösladány MSK–BKV Előre 1–0 (0–0)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 350 néző. Vezette: Újhelyi Tamás (Juhász László, Harsányi Martin).
Körösladány: Kertész D. – Malkócs (Murvai, 92.), Wéber, Dócza, Bakk – Ruzsa (Farkas J., 74.), Pusztai – Burai (Papp, 64.), Zelenyánszki, Czirok – Cservenák (Talpalló, 74.). Vezetőedző: Ekker Attila.
BKV Előre: Mátyus – Bebők (Busai, 90.), Forgács, Szabó N., Girán – Kubó, Szabó Á., Fördős, Tóth Sz. – Gyurkó, Popov (Benke, 60.). Vezetőedző: Albert Flórián.
Gólszerző: Wéber (88. – 11-esből).

Jó: Dócza, Malkócs, Wéber, Czirok, ill. Mátyus, Forgács, Szabó N., Kubó.

Ekker Attila: – Nagy elánnal kezdtük a mérkőzést, ami fegyelmezettséggel is párosult. Sportszerű keretek között, nagyot küzdöttek a fiúk, és teljesen megérdemelték a győzelmet, a jó játékvezetéssel társuló találkozón.

Összefoglaló: https://youtu.be/p6eu2fUCFJM

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 19 =