Körösladányi MSK

U16: Dévaványán biztosítottuk be a bajnoki címünket!

U16-os együttesünk bajnoki mérkőzésének tétje a bajnoki cím volt Dévaványán, hiszen a tabellán második helyen álló Békési FC 6 pont lemaradással követett bennünket, így egyetlen pont is elegendő lett volna a bajnoki címhez.

A mérkőzés rosszul indul, lehet a tét nyomasztotta a fiatalokat, hiszen a hazaiak 6 percen belül 2 gólos előnyt szereztek, kihasználva védelmünk hibáit.

A Keresztesi János által biztatott együttes azonban egyre jobban átvette az irányítást a mérkőzéseken, a góllövő cipőjét megtaláló Bak László remek egyéni teljesítményével, közte egy bombagóllal is megfordította mérkőzést és 6-2 arányú győzelmet aratott!

Gólszerzőink: Bak László (4), Bak Márk Rajmund, Szőke Imre

Ezzel a győzelemmel bebiztosítottuk a bajnoki címünket, az utolsó fordulónak is lesz azonban tétje, mert csapatunk szeretné megőrizni 100 %-os mérlegét!

Azon a mérkőzésen kerül sor a bajnoki kupa és az érmek átadására, ezért kérjük a szurkolókat, hogy minél nagyobb számban legyenek jelen a június 2-án (pénteken) 17 órától kezdődő mérkőzésen, ahol az ellenfelünk a Vésztő csapata lesz!

Gratulálunk a bajnokságot nyerő U16-os csapatunknak!

Hajrá Ladány!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

https://adatbank.mlsz.hu/match/59/3/26140/17/1779923.html

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − tíz =