Körösladányi MSK

Burai Dávid a második távozónk

Csapatunkban hat év alatt 198 tétmérkőzésen pályára lépő, alapjátékos távozik a nyáron. A játékos Szegedre fog költözni, e miatt hagyja el egyesületünket 6 sikeres év után.

Burai Dávid a Gyulai Termáltól érkezett érkezett hozzánk a 2017/2018-as szezonban, rögtön alapemberré vált és ez évben a megyei I. osztályban bronzérmet szerzett.

Tagja volt a megyei I. osztályban ezüst érmet, majd a COVID miatt lezárt “csonka” bajnokságban első helyezett és az NB III-ba feljutó csapatnak.

A 2020/2021. szezonban az NB III. Közép Csoportjában szereplő együttesünk alapembereként 12 góllal a legeredményesebb szezonját zárta a csapat kiesésének ellenére.

Részt vett az NB III-ból történő kiesést követő történelmi megyei triplázásban, hiszen a 2021/2022. szezonban a megyei I. osztály bajnoki címe mellett a Téli Teremkupát és a Békés Megyei Kupát is megnyerő csapat tagja volt.

Az elmúlt idényben a sikeres osztályozó mérkőzést követően az NB III. Keleti Csoportjában 5. helyen végző csapatunkban minden bajnoki mérkőzésén pályára lépett és ezeken két gólt szerzett.

Az Egyesület nevében további sok sikert kívánunk távozó játékosunknak!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 3 =