Körösladányi MSK

Szervezett ellenfélhez utazunk

Az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 4. fordulójában a nyáron átalakuló Ceglédi VSE vendégei leszünk a szombaton 17: 30-tól kezdődő mérkőzésen a Zsengellér Gyula Sportcentrumban.

Ellenfelünk a Ceglédi VSE, akik az előző idényben az NB III. Közép-csoportjának 17. pozíciójában végeztek, ami annyit jelent, hogy gyakorlatilag éppen csak bennmaradtak. Erre a szezonra megpróbáltak frissíteni, javítani a hibákat, hogy ne legyenek kiesési gondjaik.

Ennek érdekében megerősítették a játékos keretet, így érkezési oldalon Oldal Tibor (Dorog), Fekete Krisztián (MTK II.), Csontos Krisztián (MTK), Juhász Bálint (MTK II.), Ágoston Donát (Dabas), Takács Zsolt (Budai FC), Zima Ádám (Bánk), Kuchta Gábor Benedek (Kecskemét II.), valamint Petrezselyem Tamás (Bánk) neve szerepel.

Az első fordulóban 2-2 arányú döntetlent értek el az ESMTK otthonában, majd következett egy szoros mérkőzésen egy gólos hazai vereség a Békéscsaba ellen, a harmadik fordulóban pedig a Szeged GA II. csapat ellen megszerezték első győzelmüket, mert 1:0 arányban tudtak győzni idegenben.

Jelen pillanatban a 10. helyet foglalják el a tabellán.

Csapatunk ellentétes utat jár be, a hazai Szolnok elleni győzelmet egy idegenbeli döntetlen követte a Vasas II. ellen, majd hazai pályán vereség a Hódmezővásárhelytől.

Az eltiltottak közül, Malkócs már bevethető, míg Papp Zsoltra és Talpalló Norbertre továbbra sem számíthatunk, sérülés és betegség miatt nem bevethető Ruzsa, Selmeczi-Tóth, Kisari és Wéber.

Ekker Attila a mérkőzésre készülve nyilatkozott a BEOL-nak:

Ekker Attila, a Körösladány vezetőedzője: – Személyesen és a rendelkezésre álló videó felvételen is meggyőződhettem arról, hogy egy szervezett csapat ellen fogunk játszani szombaton, ennek megfelelően komoly erőpróbára számítok. Nálunk mindenki tisztában van azzal, hogy vízválasztó lesz az elkövetkező két forduló, de csak rajtunk múlik, hogy mennyire nehezítjük vagy könnyítjük meg saját dolgunkat a szeptemberi folytatásra Az öltözőben átbeszéltük az elmúlt hetek hozományát, jó csapatunk van, remek sportemberekkel, bizakodva várjuk a ránk váró kihívást. Malkócs eltiltása letelt, Pappot és Talpallót viszont változatlanul nélkülöznünk kell, mint ahogyan a beteg Kisarit, illetve a sérült Selmeczi-Tóthot és Ruzsát is.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × egy =