Körösladányi MSK

MOL Magyar Kupa: Kecskemétre vezet az utunk…

A MOL Magyar Kupa 2. fordulójában a Bécs-Kiskun Vármegyei I. osztályban szereplő Kecskeméti LC vendégei leszünk a Széktói Stadionban vasárnap 16:30-tól kezdődő mérkőzésen.

Ellenfelünkről elmondható, hogy egy kitűnő utánpótlás nevelő klub, akik már több mint 30 éve képzik a fiatalokat, köztük olyan játékosokat neveltek a magyar labdarúgásnak, mint a jelenleg a felnőtt válogatott kerettagságig jutó Szalai Gábor Sándor, vagy az utánpótlás válogatottig jutó Banó-Szabó Bence.

Az Egyesület a KTE NB I-ből történő kiesését követően 3 évig vitte a hátán a kecskeméti labdarúgást és még Kecskeméti LC néven jutottak vissza az NB III-ba, majd ezt követően kezdődött a KTE nagy menetelése, ami mai napig is tart.

A Kecskemét LC az elmúlt szezonban a 11. helyet szerezte meg a megyei I. osztályban, a szezonban 28 pontot gyűjtött össze.

Az idei évre megerősítették a keretüket Katona Gergő (Soltvadkert), Márki Bence (Akasztó), Szabó Szabolcs (Akasztó), Pintyi Roland (Kecel), Telek Vilmos (KTE LA) és Fekete András (Újpest) került a csapathoz.

Az idei szezonban a bajnokságban egy győzelem ( Kiskörös 2:0) és egy vereség (Soltvadkert 0:2) szerepel a mérlegben, míg közben a MOL Magyar Kupában magabiztos 5:0-ás sikerrel búcsúztatták az FK 1899 Szeged-SZEOL csapatát, itt ki kell emelnünk Varga Mihályt a csapatból aki mesterhármast szerzett ezen a mérkőzésen.

Ez a siker intő jel lehet számunkra, hogy nem szabad félvállról vennünk ezt a mérkőzést, hiszen egy jó részt saját nevelésű játékosokból álló fiatal csapat vár ránk, akik fizikailag jól felkészültek és kiválóan képzettek.

Célunk azonban nekünk is az, hogy tovább jussunk, túlszárnyalva eddigi kupa szerepléseinket, így a következő körben ott legyünk a legjobb 64 között!

Csapatunknál Pusztai eltiltása még nem járt le, de Wéber kupa eltiltása viszont igen, így rá már számíthat a szakmai stáb, mint ahogy a bajnokságban eltiltott Talpalló Norbert, Papp Zsolt játékára is. Sérültjeink nem épültek még fel, így Ruzsa és Selmeczi-Tóth mellett az edzésen megsérülő Csicsely játékára sem számíthatunk.

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 11 =