Körösladányi MSK

Az első vármegyei csata következik

Csapatunk a fárasztó, hosszabbításos kupa mérkőzést követően, ismét a bajnokságban fog szerepelni, a szinte szomszédos Füzesgyarmattal játszunk idegenben, az NB III. Dél-Keleti csoportjának 8. fordulójában.

Ellenfelünk fél jól kezdte a bajnokságot és két forduló után még a Füzesgyarmat hibátlan mérleggel állt. Aztán viszont sorra jöttek a pofonok Dabas (2-0), a BKV Előre (0-3), ESMTK (5-0) után a bajnokság fő esélyesétől a Békéscsabai Előrétől 4:0-ás vereség hazai pályán, majd az előző fordulóban Szegeden a Grosics Akadémia II. csapatától egy újabb csapás, hiszen már a Gyarmat 2:0 arányban vezetett, innen fordított a hazai csapat 4:2-re és adott egy újabb pofont a mostani vendéglátónknak.

Így elmondható, hogy a hazai csapat negatív szériába került, amelyből vélhetően ellenünk sem lesz egyszerű kimászniuk, de nyilván az elvárások és a bajnoki táblázaton jelenleg elfoglalt helyzetünk alapján, ezúttal mindenki kék-fehér győzelmet várna.

A két csapat között hét lejátszott fordulót követően 7-7 pozíció és pont a különbség, hiszen a gyarmatiak jelenleg hat bajnoki egységgel a tabella 12. helyezését foglalják el. Ügyeletes gólszerzőjük Szabó Bence, aki négy alkalommal tudta bevenni az ellenfelek kapuját, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz kiemelt figyelmet fordítani rá. Az biztos, hogy ellenünk nyilvánvalóan mindent meg fognak tenni a pontszerzés érdekében és megpróbálnak felállni a negatív szériából, de ehhez természetesen nekünk is lesz néhány szavunk.

Sajnos az eltiltások és sérülések miatt most sem tudunk teljes kerettel készülni, így hiányozni fog eltiltás miatt Czirok, Jánovszki és Pusztai sérülés miatt pedig Csicselyre nem számolhatunk.

A csapatunk remekül helyt állt a jó erőkből álló egy osztállyal magasabban játszó Gyirmót FC Győr ellen a kupa mérkőzésen, ha az ott tapasztalt küzdőszellemet, fegyelmet, koncentrációt áttudjuk menteni erre a mérkőzésre is, akkor nem lehet gond a hiányzók ellenére sem, de ha lankad a figyelmünk, és csak a táblázatból és eredményekből indulunk ki, nagyon megégethetjük magunkat az első vármegyei rangadón. Mert ez rangadó mindkét csapatnak, függetlenül a táblázaton elfoglalt pozíciótól!

A mérkőzésről várhatóan élő videó közvetítés lesz a Sportklub jóvoltából, a linket később tesszük közé!

Hajrá Ladány!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − nyolc =