Körösladányi MSK

Magabiztos játékkal győztünk Füzesgyarmaton

Csapatunk erősen tartalékos összeállításban is győzni tudott a lejtmenetben lévő Füzesgyarmat otthonában az NB III. Dél-Keleti Csoportjának 8. fordulójában. A győzelmünkkel felkerültünk a dobogó harmadik fokára.

A csapatunkból eltiltás és sérülés miatt hiányzott Czirok, Jánovszki, Pusztai és Csicsely.

A mérkőzés első félidejében is labdabirtoklásban és játékban is a hazai csapat fölé nőtünk, akik a gyors támadóikban bízva kontrákra rendezkedtek be. Fölényünk helyzetekben is megmutatkozott, de ezekkel nem tudtuk élni egészen a 43. percig, amikor Raducu egy szöglelet bólintott a hálóba. (0:1)

A második félidőben a hazaiak próbáltak küzdeni az egyenlítésért, de a félidő nagy helyzeteit mi hagytuk ki. Az 57. percben pedig megszereztük a második gólunkat is, igaz ehhez kellett a hazaiak kapusának a rutinos Fildannak is a hibája, aki Bakk Ádám életerős beadásába ért bele rosszul, és így róla került a hálóba a labda. (0:2)

A gyarmatiak próbáltak szépíteni, volt is két-három helyzetük, de ezekből még a kaput sem találták el, ellenben mi a hazai kapussal cselekedtünk jót, hiszen két-három bravúrt bemutatva tudta feledtetni az öngólját.

Összességében a játékot végig uralva a második félidőben egy rövidebb időszakot leszámítva, irányítottuk a mérkőzést, a győzelmünk nem volt veszélyben.

A körülményekről meg kell jegyeznünk azt, hogy a vendégnézőket az osztályhoz és két egyesület kapcsolatához méltatlan körülmények fogadták, hiszen a vendégszurkolói szektorban nincs fedett lelátó, így a csapatunkat elkísérő szurkolók is alaposan eláztak.

A jövőben bízzunk abban, hogy ezt a hazai klubvezetés, ha már rendelkezik két különálló fedett lelátóval megtudja oldani.

Füzesgyarmati SK–Körösladány MSK 0–2 (0–1)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 250 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Tőkés Róbert, Kovács Zoltán).

Füzesgyarmat: Fildan – Soós, Csáki, Bódis, Pinte – Achim S., Mező – Virág, Kis Sz., Szabó B. – Sándor.

Csere: Zsibrita, Marozsán, Bartók, Kiss P., Szakács, Bella, Kabály, Hoffmann. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Körösladány: Kertész – Papp Zs., Raducu, Wéber, Bakk – Ruzsa, Talpalló N. – Rajsli, Zelenyánszki, Malkócs – Farkas J.

Csere: Selmeczi-Tóth, Jakab, Kisari, Sztankó, Krajcsó, Szabó L., Talpalló Á., Szilágyi, Szántó.

Vezetőedző: Ekker Attila.

Gólszerző: Raducu (41.), Fildan (57. – öngól).

Jó: Pinte, Mező, Bódis, ill. Raducu, Zelenyánszki, Bakk, Papp Zs., Ruzsa.

Boros Tibor: – Ez volt az a meccs, amikor az üres kapuba sem tudtuk eljuttatni a labdát. Pozitívum, hogy a csapatnak volt tartása, de az egyéni hibák továbbra is kisértenek.

Ekker Attila: – Az első perctől kezdeményezőbbek voltunk, csak a második félidő közepén volt egy rövid hullámvölgyünk, teljesen megérdemelten nyertük a sportszerű mérkőzést.

További eredmények: Kecskemét II.–Vasas II. 0–0, BKV Előre–Szolnok 0–1, Dabas–Erzsébeti SMTK 0–6, Martfű–Szeged II. 2–1, Monor–Hódmezővásárhely 2–1, Pénzügyőr–Cegléd 4–1.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 + 20 =