Körösladányi MSK

A döntetlen a dobogóba került

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő eleje, aztán a 26. percben több beadás érkezett a jobb oldalról, és ebből az utolsót, Csicsely fejelte a hálóba, megvolt a vezetés. (1:0)

A folytatásban a vendégek próbáltak tenni az egyenlítésért, de az első félidőben ez nem vezetett eredményre.

A második félidőre a szokásos jó mentalitással érkeztünk a pályára, mezőfölényt alakítottunk ki, kisebb helyzeteink voltak. Aztán a vendégek a semmiből egyenlítettek, egy jobbról érkező labdát Haragos lőtt szép mozdulattal a jobb felső sarokba. (1:1)

A 71. percben ismét nálunk volt az előny, egy szögletre Raducu érkezett pontosan és védhetetlenül fejelt a hálóba. (2:1)

Rá két percre lezárhattuk volna a mérkőzést, Wéber lépett ki nagyszerűen, de csak az oldalhálót találta el.

A 79. percben pedig jött  a hideg zuhany, Ruzsa adott haza egy labdát majdnem a félpályáról Selmeczi-Tóth rosszul találta el a labdát, így gyakorlatilag gólpasszt adott Benkőnek, akinek annyi volt a feladata, hogy az üres kapuba passzolja a labdát, amit meg is tett. (2:2)

Ezzel a döntetlennel illetve azzal, hogy hazai pályán a Hódmezővásárhely legyőzte Füzesgyarmatot, lecsúsztunk a dobogóról, jelen pillanatban 2 pont a hátrányunk.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 300 néző. Vezette: Bálint Dániel (Aczél Tibor, Szabó Richárd).

Körösladány: Selmeczi-Tóth – Sztankó, Raducu, Wéber, Krajcsó – Ruzsa, Rajsli (Papp Zs., 52.) – Csicsely (Talpalló N., 72.), Zelenyánszki (Szántó, 87.), Geiger (Bakk, 72.) – Malkócs (Szilágyi, 72.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Bp. Honvéd II.: Gyetván – Vojtko (Bakó, 82.), Gincsai, Kaczvinszki, Kis K. (Horváth B., 90.) – Kocsis, Pintér (Nagy Z., 76.), Benkő – Hancz (Sebestyén, 90.), Haragos, Menyhárt (Balogh Zs., 76.). Vezetőedző: Kurucsai Milán.

Gólszerző: Csicsely (26.), Raducu (71.), ill. Haragos (56.), Benkő (79.).

Jó: Krajcsó, Zelenyánszki, ill. Gyetván, Pintér, Haragos.

Ekker Attila: Fájó pontvesztésen vagyunk túl, nem volt benne a mérkőzésben, hogy két gólt kapunk. Sajnálom, hogy hazai pályán két rúgott góllal nem tudtunk meccset nyerni.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 1 =