Körösladányi MSK

Erősít a Doboz, a Csabacsűd és az Orosháza

Július elsejével indul az átigazolási időszak hivatalosan, de néhány transzfer már így is biztosra mondható. A frissen feljutó doboziak mellett az újjáalakult Csabacsűd kerete is alakul, míg a szintén új egyesületként nevező Orosháza játékoskerete is körvonalazódik a nyári szünetben.

A Megye III-as bajnokságba nevező új orosházi csapatba érkezett Lövei Roland, aki újrakezdte a futballt, Kánya Péter Kaszaperről, valamint Buza Barnabás a Rákóczi Vasastól. A megmenkülő Medgyesegyháza vélhetően elveszíti Hrabovszki Zoltánt, aki munkája miatt eligazol a klubtól, más megyében folytathatja a futballt. A Lőkösházán nem sok mérkőzést lejátszó Kopács Zsolt a doboziak újabb igazolása, Bócsik Gergő kapus mellett.

Csabacsűdön sem állt meg közben az élet, Szarvasról András Attila Xavér érkezik a csapathoz, míg Kardosról Bertók Gergő, Vaskor Csaba és Viszkok Gábor érkezik. A 2015/16-os bajnokságban nagy meglepetést okozó Jaminában is van változás, Szűcs Zoltán külföldi munkavállalás miatt hagyja el a klubot.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 4 =