Körösladányi MSK

Mégsem érkezik Szólik, két távozó a csapattól

A korábban bejelentett átigazolás mégsem sikerült csapatunk részéről, hiszen Szólik Tamás marad Kondoroson, annak ellenére, hogy a vezetőséggel egyezségre jutott. A tavaszi keretből továbbá két játékos távozik, Kristóf Gergő és Nagy Bálint hivatalosan is búcsút int a csapatnak a Méhkerék hívása miatt.

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem érkezik csapatunkhoz Szólik Tamás, a hálóőr marad Kondoroson a következő idényben is. A tavaszi keretből ketten távoznak, viszont ez nem nagy meglepetés, mert már korábban is tudni lehetett, hogy Kristóf Gergő és Nagy Bálint a Méhkerék hívására igent mondott. A két játékosnak sok sikert kívánunk a jövőben!

Csapatunk mellett további változás a megyei csapatoknál, hogy Dobozi Béla Elekről Békésre igazol, míg az ezüstérmes Békésszentandrásból Sonkoly Lajos és Sovány Pál az újjáalakult csabacsűdi labdarúgó csapatban folytatja pályafutását. A frissen feljutó doboziak Méhkerékről leigazolták Bócsik Gergő kapust, míg Sebestyén Attila külföldi munkavállalás miatt abbahagyja a futballt.

Nagy a mozgás Sarkadkeresztúron is, ahová Sarkadról érkezett Sajti Károly és Cseke Norbert, az ifjúsági csapatból pedig felkerült a felnőttekhez Rajki-Tóth Zalán és Szilágyi Zoltán. A Méhkerék U19-es együtteséből pedig csatlakozik a sarkadkeresztúri kerethez Ilisoi Róbert és Perdi Dávid.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + tizenkilenc =