Körösladányi MSK

A második félidőben veszítettük el a meccset

Kedd délután Gyulán lépett pályára csapatunk, ahol az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk az NBIII-as gárdának, majd a második félidőben elfáradtunk és a hajrában magabiztossá tette sikerét a Gyula. Hétvégén hazai környezetben folytatás a Hajdúszoboszló ellen.

A gólok terén a gyulaiak kezdték jobban a meccset, hiszen egy fejesből vezetést szereztek a hazaiak, majd a mi kontránk végén Papp Zs. volt eredményes, aki hamar egálra hozta a mérkőzést. A labdát ezután inkább a Gyula birtokolta, ám veszélyesebb támadásaink nekünk voltak, amiből egy gól is született: Bakos remek labdájából Juhász lódult meg, és védőjét lefutva jó helyzetbe került, a kaput is bevette, így megszerezte nekünk a vezetést. A félidőre ikszre mentette az állást a hazai gárda, miután egy nagy lehetőséget elpuskáztak, a következő ziccerben már nem tudtak hibázni, így a szünetre 2-2 lett az állás.

A második félidő képe hasonlóan alakult, mint az elsőé, Gyulánál volt többet a labda, de helyzetek itt is, ott is voltak. Aztán csapatunk a mérkőzés vége felé elfáradt, ami végül az eredményen is meglátszott, hiszen egy kiugratás után megszerezte a vezetést a hazai csapat, majd Kiss szabálytalankodása után büntetőt is kaptak, amivel már négy-kettőre módosult az eredmény. A találkozó vége előtt egy perccel egy tizennyolc méterről leadott lövés állította be az 5-2-s végeredményt.

Összegzés

Az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az NBIII-s Gyulának, a második félidő hajrájára azonban elfáradtunk, ami az eredményt is befolyásolta. Ez a mérkőzés jól szolgálta a felkészülést, egy hét múlva folytatás hazai pályán a Hajdúszoboszló ellen.

Gyulai Termál FC – Körösladány MSK 5 – 2 (2 – 2)
Gólszerzők:
Papp Zs., Juhász D.

Körösladány MSK: Kiss S. – Juhász D., Kádár L., Nagy S., Kukla Zs. – Pályi I., Papp M., Papp Zs., Kéki Cs. – Bakos J., Laksteter J.; beállt mág: Kajó A., Fülöp K., Vincze Gy.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + tizenhárom =