Körösladányi MSK

Szilágyi is távozik csapatunktól, változások több klubban

Tanulmányai miatt távozik csapatunktól Szilágyi Zsolt, aki egy teljes idényt töltött Körösladányban. Közben változások vannak a Mezőkovácsháza keretében, illetve Kunágotán is, míg a Békéscsabai MÁV csapatának az érkezési oldala bővelkedik nevekben. Jaminában egyelőre csak távozó van.

Szilágyi Zsolt a 2015/16-os szezont futballozta végig Körösladányban, most pedig a fiatal játékos tanulmányai miatt távozik együttesünktől. Neki a jövőben további sok sikert kívánunk! Eközben Mezőkovácsházára érkezett Kormányos Kristóf és Kormányos Károly is, mindketten Tótkomlósról, valamint Mittnacht Tibor is csatlakozik a klubhoz Medgyesegyházáról, illetve Megyeri János Magyarbánhegyesről.

Kunágotán is vannak érkezők: visszatér a felnőtt csapatba a fiatal Sárvári Márk, Sulyok István és Prókai Dániel pedig újrakezdik a futballt. Jaminában eddig csak távozók vannak, Szűcs Zsolt külföldön vállal munkát, Kondacs Barnabás, Tóth-Kovács Tamás és Balogh János pedig abbahagyják a futballt. A másik békéscsabai csapatnál pedig bővelkednek a játékosokban. A MÁV-hoz igazolt Dohányos Zoltán Méhkerékről, Dávid Tamás Elekről, Lévai Zoltán Sarkadról és Moldovány Miklós Újkígyósról, valamint a csapatnál újrakezdi a játékot Tokai Krisztián és Sebestyén Dániel.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 19 =