Körösladányi MSK

Átigazolás: változások Csorváson, Békésen és Mezőmegyeren

A Megye II-be frissen feljutó Csorváson egyelőre csak érkezők vannak, a csapat megpróbálja minél jobban megerősíteni keretét az új kihívásokra. Békésen is érkezők vannak inkább a csapatban, míg a Megye III-as Mezőmegyer három új szerzeménnyel bővült, ketten magasabb osztályból érkeztek hozzájuk.

Tovább erősít a Békés, hiszen Reszelő József után Reszelő Márk és Reszelő Rómeó is visszatér korábbi klubjához, valamint Elekről velük tart Hrabovszki Ákos is. Veszteségi oldalon Kocziha Balázst könyvelhetik el a békésiek, aki vélhetően Újkígyóson folytatja, valamint Csikós István és Szabó Imre is távozhat a klubtól.

A frissen feljutó csorvásiakhoz visszatért Kovács Alex, aki külföldi munkavállalás után tér vissza Csorvára, valamint Hrncsjár Zsolt is újrakezdi a focit a településen. Mellettük Zsiga Norbert is érkezik, aki győri munkahelyét cserélte le helyire.

Eközben Lőkösházáról távozott Oláh Thomas Sarkadra, illetve Kacsala Norbert külföldi munkavállalás miatt felhagy a futballal. Gyuláról igazolt tapasztalt játékost a Kondoros, Bálint Balázs nagy segítségére lehet majd a kondorosi csapatnak.

Erősít a Mezőmegyer is, akikhez Végegyházáról csatlakozik Beliczay Olivér, valamint télen tőlünk Elekre igazoló Laczó Szabolcs is csatlakozik a klubhoz. Mellettük Tóth Márió is érkezik a Békéscsabai MÁV-tól.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − hat =