Körösladányi MSK

Nehéz kupanyitány vár csapatunkra szombaton

Csupán két kört kellene „túlélni” ahhoz, hogy a főtáblára kerüljünk, de ez a két kör roppant nehéz lesz. Főleg úgy, hogy első ellenfelünk a nyáron erősítő Kondoros lesz, akiknek a hazai pálya is kedvez majd. Mint ismert, ez a két együttes játszott a júniusi döntőben, akkor körösladányi siker született.

 

Kondoros rendesen volt változás nyáron, a legnagyobb veszteségük Miklya M. távozása volt, aki azért minden szezonban szállította a gólokat. Érkezési oldalon is több név szerepel, nem szeretnénk senkit sem kiemelni, de összességében erősebb kerete van most ellenfelünknek, mint júniusban. Csapatunkból voltak olyan távozók, akik meghatározó tagjai voltak a klubnak, de helyükre sikerült igazolnunk, illetve a frissen felkerült fiataloktól is sokat várunk, azok alapján, amit eddig már mutattak.

A mérkőzés érdekessége, hogy tétmeccsen egyik csapat sem szerepelt még a 2016/17-es kiírásban, ellenben a felkészülést itt is, ott is maximálisan elvégezték a felek. Mivel a Magyar Kupa júniusi döntője után ez egy amolyan visszavágó, így nem lehet félvállról venni ellenfelünket. Amellett, hogy vissza akarnak vágni majd a döntőben elszenvedett vereségért, tényleg nagy lehetőség a főtáblára kerülés, csupán két megnyert meccsel. A hazai pálya a Kondoros mellett szól majd, míg csapatunk erőssége talán a támadóinkban fog megmutatkozni, illetve a frissen felkerült fiatalokban, akik képesek lehetnek meglepetést okozni egy-egy kiemelkedő teljesítménnyel.

A keretünk nem lesz természetesen teljes, az előzetes információk alapján Juhász D. biztosan nem lép pályára, Vastagh Zs. sérüléssel küzd továbbra is, míg Komódi B. és Viczián D. játéka kérdéses, mert ugyan edzésben van már a két futballista, nem tudni, hogy mennyire terhelhető a lábuk. Idegenben is bízunk a csapatban, reméljük, hogy az idény eleji formánk minimum olyan lesz, hogy ezt a csatát meg tudjuk nyerni, szoros mérkőzésen dőlhet el a továbbjutás sorsa, reméljük a mi javunkra.

2016. augusztus 13., 17:30
Körösladány MSK – Kondorosi TE

Jv.: Zahorán János (Fekete Zoltán, Halma Sándor)

Előző mérkőzések:
Kondoros – Körösladány 0-2 (2016) – MK
Körösladány – Kondoros 1-0 (2016)
Kondoros – Körösladány 0-0 (2015)
Körösladány – Kondoros 2-5 (2015)
Kondoros – Körösladány 7-1 (2014)
Körösladány – Kondoros 2-0 (2014)
Kondoros – Körösladány 3-1 (2013)
Körösladány – Kondoros 1-3 (2011)
Kondoros – Körösladány 0-0 (2010)
Kondoros – Körösladány 2-1 (2010)
Körösladány – Kondoros 1-2 (2009)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 8 =