Körösladányi MSK

Pontért, pontokért kell Szarvasra mennünk!

Idegenben, az előző szezon ezüstérmesének otthonában kezdjük a szezont. Szarvason sosem könnyű nyerni, ez nem változott az idei nyár alatt sem, így igazából már egy pontszerzéssel nagyon elégedettek lehetnénk, de egy siker még imponálóbb lenne. A bajnoki rajt mindkét csapatnak fontos lesz, nagy küzdelem várható péntek délután.

 

Nagy a súly játékosaink vállán, hiszen a Kondoros elleni kupavereséget ebben a fordulóban korrigálni kellene. Azonban soros ellenfelünk nem éppen a könnyebb kategóriába tartozik, hiszen a Szarvas hazai pályán kőkemény ellenfél, valamint az előző idényben is remekeltek. A csapatnál nyáron nagy érvágás volt Furár R. távozása, de a megsérült Kukovecz D. is nagy űrt hagyott maga után. Nálunk Somogyi mesternek is nehéz dolga lesz a kezdő tizenegy összeállítását illetően, hiszen ilyet nem mostanában írtunk, de a két sérültünkön (Vastagh Zs., Molnár J.) kívül minden játékosunk hadra fogható lesz pénteken.

Az előző idényben egyébként mindkét találkozónk 1-1-s döntetlennel zárult a Szarvas ellen, összességében pedig kiegyenlített a két csapat egymás elleni mérlege: három szarvasi győzelem mellett csapatunk is háromszor nyert, valamint két döntetlen született eddig. A jó rajt mindkét együttesnek nagy lökést adhatna, de ez a találkozó amolyan egygólos meccs lehet. A döntetlenre is nagy sansz van újból, bár kérdés, hogy azzal melyik fél lenne jobban elégedett. Pontért, pontokért kell elindulnunk Szarvasra, még akkor is ha nehéz dolgunk lesz pénteken, de a célt nem lehetetlen teljesíteni!

A találkozót honlapunk élőben tudósítja percről-percre!

2016. augusztus 19., 17:30
Szarvasi FC – Körösladány MSK

Jv.: Szelezsán György (Petrovszki György, Czirok Sándor)

Előző mérkőzések:
Körösladány – Szarvas 1-1 (2016)
Szarvas  Körösladány 1-1 (2015)
Körösladány  Szarvas 3-0 (2015)
Szarvas  Körösladány 2-0 (2014)
Körösladány  Szarvas 6-2 (2013)
Szarvas  Körösladány 0-2 (2013)
Körösladány  Szarvas 1-2 (2010)
Szarvas  Körösladány 2-1 (2009)

Hét közben olvasóink szavazhattak a mérkőzéssel kapcsolatban, melyen egyhangú eredmény született, de reméljük csapatunk rácáfol a többség tippjére:

Sorry, there are no polls available at the moment.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 1 =