Körösladányi MSK

Megvolt az idei első mesterhármas a hétvégi gólesőben

Már a Megye I. osztály 1. fordulójában született egy mesterhármas, amit a Rákóczi Vasas játékosa ért el. A múlt hétvégi fordulókban nem volt hiány meglepetésből illetve bravúrból sem, egy valami viszont elmaradt: nem volt döntetlen sem az első, sem a második vonalban, bár az első fordulóban becsömöltünk a sok iksztől…

 

Az előző hétvége legnagyobb meglepetését az Újkígyós okozta, hiszen a csapat az előző szezon ezüstérmesét is legyőzte, ami jelenleg azt jelenti, hogy az élen állnak hibátlan teljesítménnyel. A meglepetés talán nem volt hasonlóan nagy Jaminában, hiszen a békéscsabai csapatban benne vannak az ilyen eredmények. Ők a Szabadkígyós ellen nyertek bravúrosan, vesztett állásból fordítottak a második félidőben.

Már a második játékhéten – a Megye I-ben az első – megvan az első mesterhármas, ami a Rákóczi Vasasban szereplő Tasi R. nevéhez fűződik. A játékos triplázott vasárnap, bár csapata 7-2-re nyert, de így is fontos gólokat szerzett. Rajta kívül rengetegem dupláztak a gólokban gazdag fordulóban, de ez most nem ért gólkirályi címet múlt héten.

Ha már gólok, akkor említsük meg azt is, hogy a legfontosabb találatokat előző hétvégén Nyúl G., Csatlós A. és Szentesi Z. szerezték. Előbbi a Jaminát, középső az Újkígyóst, utóbbi pedig a Csorvást juttatta három ponthoz. Mindannyian a hajrában szerezték góljaikat.

A forduló érdekessége, hogy hétvégén csak négy idegenbeli siker született, míg kilenc helyszínen a hazai csapat diadalmaskodott. A Megye II-es első forduló tele volt döntetlennel, múlt héten viszont egy sem született…

 

Kapott gól nélküli percek az 1. ill. a 2. forduló után

Megye I.

90 perc – Szeghalom

Megye II.

135 perc – Lőkösháza
128 perc – Gyomaendrőd
90 perc – Doboz

Győzelmi sorozat az 1. ill. a 2. forduló után

Megye I.

1 meccs – Szarvas, Rákóczi Vasas, Kondoros, Füzesgyarmat, Szeghalom, Jamina

Megye II.

2 meccs – Újkígyós
1 meccs – Doboz, Sarkadkeresztúr, Battonya, Csorvás, Gyomaendrőd, Lőkösháza, Sarkad

Kapott gól nélküli mérkőzés 1 ill. 2 forduló után

Megye I.

1 meccs – Szeghalom

Megye II.

1 meccs – Doboz, Békés, Újkígyós, Lőkösháza, Gyomaendrőd

Kép: keleten.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − négy =