Körösladányi MSK

Hétvégén indul a Megye III-as bajnokság

Hétvégén útjára indul a labda a Megye III-ban is, ahol több új csapat mutatkozik be a nagyközönség előtt. Az északi és déli csoportra osztott mezőnyben hat illetve hét mérkőzést rendeznek minden hétvégén. Az együttesek közül csak a Mezőgyán és a Kétegyháza rajtja csúszik pár napot.

 

Megye III. „Észak”

Kamut – Mezőberény
Jv.:
Erdősi Gyula
szombat, 17:30

Bemutatkozik a Mezőberény a Megye III-ban, ahol máris egy szomszédvári rangadó vár a csapatra. Nyáron a játékosmozgásra az volt jellemző, hogy Kamutról Mezőberénybe vándoroltak a futballisták, így most többen előző klubjuk ellen meccselnek majd. A vendégek a kupában sikerrel mutatkoztak be.

Mezőmegyer – Kötegyán
Jv.:
Láza András
szombat, 17:30

A nagy célokra törő Mezőmegyer hazai pályán kezdi a szezont, és a kupában aratott győzelmük után a bajnokságban is szeretnének hasonlóan rajtolni. Hogy erre mennyi esélyük lesz, az kérdéses, a Kötegyán nem szerepelt jól az előző idényben.

További mérkőzések:

Kardos-Örménykút – Telekgerendás
Jv.:
Steigler Ádám
szombat, 17:30

Zsadány – Gerla
Jv.:
Bozó Norbert
szombat, 17:30

Csabacsűd – Kétsoprony
Jv.:
Tóth Imre
vasárnap, 17:30

Megye III. „Dél”

Pusztaföldvár – Kaszaper
Jv.:
Telek András
szombat, 17:30

Már az előző idényben is jól szerepelt ez a két csapat, így most is jó meccsre lehet kilátás Pusztaföldváron. Nyáron nagyobb változás a hazaiaknál volt, kérdés ez mennyire befolyásolja majd az erőviszonyokat hétvégén.

Tótkomlós II. – Gádoros
Jv.:
Pájer Tamás
szombat, 17:30

Bemutatkozik a harmadik vonalban a Tótkomlós második csapat is, akik egyelőre kérdés, hogy milyen játékerőt képviselnek majd. Gádoroson nyáron sok változás volt a keretben, így ott is bizakodva várják az új idényt, ráadásul egy kupagyőzelemmel hangoltak erre a meccsre.

Magyarbánhegyesi TC – Nagyszénás
Jv.:
Pusztai Zoltán
vasárnap, 17:30

Mindazonáltal, hogy a Magyarbánhegyesi TC is elsőnek mutatkozik be a megyében, nehéz mérkőzéssel kezdenek a hazaiak. A Nagyszénás nagyon jól igazolt nyáron és komoly tervek vannak a csapatnál. A vendégek szeretnék jól indítani a szezont…

További mérkőzések:

Dombegyház – Végegyháza
Jv.:
Szűcs Zsolt
szombat, 17:30

Medgyesbodzás – OMTK-ULE
Jv.:
Kis Pál
szombat, 17:30

Gerendás – Magyarbánhegyes
Jv.:
Sándor Imre
vasárnap, 17:30

Kevermes – Békéssámson
Jv.:
Krisán János
vasárnap, 17:30

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három + 10 =