Körösladányi MSK

Szenzációs játékkal és ekkora akarattal nem lehetett más az eredmény

Öt gólt rúgva nyertünk a Mezőhegyes ellen, csapatunk ebben az idényben most játszott a legjobban, ráadásul ma mindenki küzdött a pályán, aminek meg is lett az eredménye. Egy jó erőkből álló Mezőhegyest gyűrtünk le hazai környezetben, ez lökést adhat a Vésztő elleni folytatáshoz jövő héten. Papp Zsolt mesterhármast ért el.

 

A mérkőzés első húsz percében távoli lövéseket láthattunk, amik a kapukat elkerülték, a legközelebb ebben a periódusban mi jártunk a gólhoz, mikor Kéki elfutása után centerezett, Papp Zs. pedig csak kicsivel pörgette kapu mellé a labdát. A 22. percben viszont már nem hibázott fiatal játékosunk: Kukla lódult meg a félpályáról, Bakos elé tette a lasztit, aki egy pattanásból kapura is húzta azt, azonban a felső lécről a vonal elé pattant a labda, szerencsére Papp Zs. érkezett és a kapu torkából a hálóba bólintott. (1-0) Egy perccel később Papp M. növelhette volna az előnyünket, de lövése kicsivel kapu fölé szállt. A 26. minutumban védőjével a nyakán kapott labdát a vendég támadó, kapura pöckölte a pöttyöst, Kasik pedig 15 méterre a kaputól hárított, nagyon kellett ez a védés.

A vezető gól után kicsit magunkra húztuk az ellenfelet, így javarészt a mi térfelünkön pattogott a labda, egészen addig, míg a 31. percben egy kivágott labdát Bakos sarokkal tett Kéki elé, aki a félpályáról megindulva két védőt is becsapott, majd Papp Zs. elé tálalt, aki mattolta a kapust. (2-0) A 34. percben jártunk már, amikor Juhász passzából Bakos ismét a kapufát találta el, ám ekkor még nem tudta támadónk, hogy hamarosan betalál. A 36. minutumban ugyanis Papp Zs. indult meg egy indításra, a kapus pedig elütötte, amiért büntetőt kaptunk. A labda mögé Bakos állt, aki a bal alsóba helyezett. (3-0)

A második félidőben már kevesebb esemény volt, de az 57. percben így is góllal nyitottunk. Bakos három védővel szemben tartotta meg a labdát, majd Kéki elé emelt, aki a kapus elől elvitte a pöttyöst, és a kapuba passzolta azt. (4-0) Az 59. percben aztán több esemény is történt, mert láthattunk egy távoli vendég lövést, ami megpattant, Kasik szépen tolta a léc fölé a játékszert. A szögletből pedig csapatunk kontrázhatott, Papp Zs. tisztán vihette a kapusra a labdát, játékosunk nem is hibázott. (5-0)

A 78. percben mezőhegyesi részről is megtört a jég, Ács ellen szabálytalankodtunk a tizenhatoson belül, amiért ellenfelünk is büntetőt kapott. A pontrúgást maga a sértett értékesítette. (5-1) A 80. minutumban még Ács egy remek ívelést szelídített meg, lőni is tudott, de Kasik szépen védett, ezzel pedig le is zárult a mérkőzés érdemi része.

Összegzés

Jó játékkal a helyzeteinket maximálisan kihasználva győztünk le egy jó erőkből álló Mezőhegyest. Egy hét múlva folytatás Vésztőn, ahol ismét nem lesz könnyű dolgunk.

Körösladány MSK – Mezőhegyesi SE 5 – 1 (3 – 0)
Gólszerzők:
Papp Zs. a 22., a 31., az 59., Bakos J. (11-esből) a 36., Kéki Cs. az 57. ill. Ács L. (11-esből) a 78. percben.
Sárga lap: Papp M. a 26., Vincze Gy. a 77. ill. Varga P. a 35., Szlovák N. az 53., Dajcs Gy. a 81. és Zsilák M. a 84. percben.
Jók: az egész hazai csapat ill. Dócza G.

200 néző

Körösladány MSK: Kasik V. — Juhász D., Viczián D., Nagy S., Kukla Zs. — Kéki Cs. (László A. a 76’), Vincze Gy. (Szalazsán A. a 80’), Farkasinszki L., Papp Zs. — Papp M. (Komódi B. a 46’), Bakos J. (Fülöp K. a 82’)

Mezőhegyesi SE: Varga P. — Lugasi M. (Lukács L. a 71’), Boros Á., Dajcs Gy., Karancsi N. — Dócza G., Nagy Sz. (Varga P. a 62’), Szabó Á. (Zsilák M. a 76’), Faragó Á. (Kiss T. a 82’) — Szlovák N., Ács L.

Somogyi János — Szerencsére a múlt hetihez képest egész más arcát mutatta a csapat, aminek értékét növeli, hogy egy jó együttes ellen sikerült begyűjtenünk a három pontot.

Mákos Árpád — Egy borzasztó nap, borzasztó végeredménye, amit ha nem látok, nem hiszem el. Amikor kellene, sajnos sosem tudjuk átlépni saját árnyékunkat.

Statisztika:

kapura lövés: 10 ill. 9
kaput eltaláló lövés: 7 ill. 4
szabálytalanság: 15 ill. 13
szöglet: 9 ill. 9
les: 4 ill. 2
sárga lap: 2 ill. 4
piros lap: 0 ill. 0

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × kettő =