Körösladányi MSK

U19 – Vezetésünk után fordított, majd nyert a Jamina

Az előző idény bajnokának otthonában kezdte a bajnokságot ifjúsági csapatunk, a Jamina ellen pedig sikerült megszereznünk a vezetést, de a hazaiak egyenlítettek, majd a fordítás után már nem tudtunk visszajönni a meccsbe. Ez a vereség benne volt a pakliban, ezen a héten a hibátlan Tótkomlós ellen kellene majd javítani.

 

Jól indult számunkra a mérkőzés, hiszen a 32. percben Kántor L. megszerezte idei első gólunkat, amivel az előny is hozzánk került. Sokáig azonban nem örülhettek a fiatalok, mert három perc alatt egyenlített a Jamina. A félidei döntetlen után a második játékrészben szűk húsz perc alatt három gólt is kaptunk, ami eldöntötte a találkozó érdemi részét, csapatunk összességében előnyből szenvedett vereséget.

Ez az eredmény a mérkőzés előtt is benne volt a pakliban, ezen a héten pedig folytatás a Tótkomlós ellen hazai pályán, akik még nem hibáztak idén.

Jaminai SE (U19) – Körösladány MSK (U19) 4 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők:
Lukács L. a 35., Leszkó A. az 50., Szudár Cs. a 60., Dankó D. a 69. ill. Kántor L. a 32. percben.
Sárga lap: Szabó I. az 55. ill. Bakró G. az 55. percben.

Jaminai SE: László I. — Szudár Cs., Horváth M., Bencsik P., Szabó I., Ragács A., Gajdács M., Lukács L. (Csjáki L. a 62’), Gál F., Péter T. (Dankó D. az 54’), Leszkó A. (Kmecz M. a 75’)

Körösladány MSK: Vass K. — Bakró Z., Kántor L., Papp M., Balogh R. (Almási B. a 80’), Kántor M., Szalazsán A., Komódi B., Szántó Cs., Almási M., Mező D. (Pekker L. az 54’)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − öt =