Körösladányi MSK

Hazai pályán játszik a serdülő és az ifi is

A hétvégi utánpótlás fordulóban az ifi és a serdülő csapat is hazai környezetben lép pályára. A legfiatalabbak már pénteken játszanak, míg az U19-es korosztály szombat délelőtt játssza le a mérkőzését, még a felnőtt előtt.

 

Ezen a hétvégén is a serdülő csapat lép elsőnek pályára, a kiírás szerint Dévaványán lenne a találkozójuk, de mivel Ványán a pályát felújítják, így végül ez a találkozó Körösladányban kerül megrendezésre. A fiatalok múlt héten vereséget szenvedtek, soron következő ellenfelük pedig a három ponttal álló Dévaványa lesz. Reméljük csapatunknak kijön a lépés, és sikerül gólt, gólokat szereznünk. A fiatalok már péntek délután pályára lépnek, aki teheti, az látogasson ki a mérkőzésre.

2016. szeptember 9., 16:30
Körösladány MSK (U16) – Dévaványai SE (U16)

Jv.: Mihálik Pál

További párosítások:

Berényi Gyermek FC ’A’ – Sarkad
Szeghalom – Békés
Vésztő – Sárréti Gyöngyhalász


Ifjúsági csapatunk szombat délelőtt szintén hazai környezetben lép pályára. A fiúk múlt héten a címvédő otthonában szenvedtek vereséget, most viszont az eddig hibátlan Tótkomlós ellen kellene javítani. A tótkomlósiak ugyan két győztes mérkőzésen vannak túl, de nem lehetetlen őket legyőzni, főleg úgy, hogy mi leszünk hazai környezetben. Kellenek a gólok és meg kell szerezni a három pontot, hogy elinduljunk felfelé a tabellán. A Vésztő elleni rangadó előtt mindenképpen nagyon jó felhozó meccs lehet ez, aki csak teheti buzdítsa játékosainkat!

2016. szeptember 10., 11:00
Körösladány MSK (U19) – Tótkomlósi TC (U19)

Jv.: Krajcsovicz Zsolt (Hermanovszki Kristóf, Szigeti Gábor)

További párosítások:

Békés – Gádoros
Szabadkígyós – Kondoros
Gyomaendrőd – Csanádapáca
Szarvas – Dévaványa
Berényi Gyermek FC – Sarkad

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 11 =